Favoritbild #16

Det finns en användare på DeviantArt som kallar sig för Faondejade. Hon är fransk, är uppenbarligen av asiatiskt ursprung och verkar gilla två saker: att vara naken och fotografera sig själv i olika miljöer och vinklar samt friluftsliv i alla möjliga versioner. Jag rekommenderar ett besök i hennes galleri; den här kvinnan är både vacker och jordnära.

Jag tycker iaf att det är en väldigt vacker kvinna som är fylld till brädden med energi och livslust. När jag kollade hennes galleri såg jag en bild som omedelbart blev till en favorit:


(Originalet är taget härifrån)

Den här kvinnan har en fantastisk rumpa och som synes är hon helt orakad. Det jag gillar mest med den här bilden är att den på nåt vis lyckas dölja mer än den visar, samtidigt som den visar mer än den döljer. Man får en otrolig rumpa, och sen i skuggorna ser man musen. Underbart!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Favoritbild #16

  1. Adam

    Snyggt fotat! Man kanske borde gå en fotokurs så man lär sig ta proffsiga bilder. Tycker det är jäkligt svårt att få ljuset som man vill ha det…

    Svara
  2. Pingback: Favoritbild #26 at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!