Bikinin är det bästa plagget

Att jag föredrar mina kvinnor helt nakna är ingen nyhet. Jag känner att det är väldigt lite som kläder kan tillföra en kvinna, och i den mån det händer är det en flyktig och ytterst tillfällig företeelse. Det bästa sättet för en kvinna att understryka sin skönhet är helt enkelt att ta av sig kläderna. Den akten i sig tycker jag är vacker, det är lite som att se en vacker fjäril krypa ut ur sin puppa.

Men om jag måste välja ett klädesplagg som jag ändå kan ge mitt godkännande till så är det bikinin. Visst, det kan väl diskuteras huruvida det är ett klädesplagg, men det döljer aningen mer än det visar så jag antar att det på något vis ändå är ”kläder”.

Bikinin uppfanns officiellt i mitten av 1940-talet. Dock bör det påpekas att tudelade badkläder har använts såpass långt tillbaka som 1400-talet, och man har hittat bevis för att de antika romarna även använde tudelade badkläder.

Men den moderna bikinin som vi känner och älskar den uppfanns av fransmannen Jacques Heim och introducerades officiellt den femte Juli 1946. Namnet ”bikini” tog Jacques från bikini-atollen i stilla havet, där man utfört flertalet atombombstester, och Jacques resonemang var att hans badplagg skulle ha samma explosiva inverkan på världen.

Idag finns bikinin i regnbågens alla färger och fler former än man kan föreställa sig. Min personliga favorit är de s.k. mikrokinis som bl.a. marknadsförs av företag som t.ex. Wicked Weasel. Det är så tunt och pyttelitet som möjligt.

(Nu har jag lagat bildgrejen, så här får ni två bikinitjejer)

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Bikinin är det bästa plagget

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag skrattade mig själv halvt sanslös åt den filmen. Normalt ogillar jag den typen av humor, där man utnyttjar människors dumhet och godtrogenhet, men filmen var smått hysterisk.

  Vad gäller det klädesplagget föredrar jag dock att vara au naturell istället 🙂

  Svara
 2. Adam

  Hehe..ja den e faktiskt riktigt bra på sina ställen, men ibland blir det sådär jobbigt pinsamt så man vill bara snabbspola 🙂
  Ja faktiskt, är nog hellre naken på vilken strand som helst än bär upp denna tingest…haha.

  Förresten, är vädret med oss så har vi bokat in ett besök på nudiststranden fredag eller lördag 🙂

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Johanna: Skulle aldrig falla mig in att dissa nåt sånt. Tvärtom är jag helt för en avsexualisering av den nakna kroppen.

  Adam: Trevligt! Hoppas ni får en solig och naken dag där 🙂

  Svara
 4. Johanna Sjödin

  Jag är för en avsexualisering i asexuella sammanhang. I sängkammaren, no no! Bara bröst leder INTE till det sistnämnda vill jag påstå.

  Jag gillar inte alls bikini, i mina ögon är det en tråkig symbol för anpassning. I vissa fall fyller den nog en praktisk funktion men mest handlar det om att dölja. Jag hoppas att kvinnorna som bär bikini har gott självförtroende i vilket fall och att de inte känner sig tvingade att göra det.

  BH kan dock vara porrigt, det enda skälet till att jag ibland använder BH. Nu kanske du tycker jag är inkonsekvent, men bikini vore ett helt onödigt plagg för egen del då jag föredrar att bada helt naken. Jag har inte sett en porrig bikini hittills, men står valet mellan stor döljande t-shirt och bikiniöverdel är jag villig att hålla med, bikiniöverdelen visar trots allt mer hud.

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Givetvis menade jag en avsexualisering i asexuella sammanhang. Nåt annat vore ju bara vansinnigt! 🙂

  Bada naken är ju helt klart det bästa alternativet, men OM det krävs badkläder (pga nån orsak) så anser jag att en bikini är det trevligaste alternativet. Jag tycker alltid att vara naken i badsammanhang är det mest logiska alternativet, men jag är aningen mer progressiv i det tänkandet än de flesta i samhället, vilket jag antar att du också håller med om att du är.

  Och inkonsekvent… tja, människor är människor. Man kan tycka en sak under en uppsättning med parametrar, men tycka helt tvärtom i bara aningen andra omständigheter.

  Svara
 6. Mia

  Lite inkonsekvens gör ju bara livet lite mer varierat. Solar man naken i vanliga fall, blir det till slut revolutionerande och banbrytande med en bikini ibland. Så är det för mig i alla fall. Bikinin åker av och på mest hela tiden! Hoppas vi får en solig vecka nu! Kramisar!!

  Svara

Skriv en kommentar!