Två favoritbilder från DeviantArt

Först vill jag be om ursäkt för bristen på kvalitativa inlägg som rått här på sistone. Jag har varit för splittrad för att orka skriva något djupsinnigt, och även om ämnen har funnits har jag haft svårt att hitta en angreppspunkt.

Jag anser mig själv vara mer av en kåsör än en typisk bloggare, men när man vill skriva nåt och inte får till det så blir det istället såna här små blogginlägg istället. Lite bilder, lite blandat. Förhoppningsvis försvinner min rastlöshet och skrivar-splittring och jag kan skriva lite om ämnen som kräver lite djup. Jag funderar mycket om relationer på sistone, och kanske lyckas jag skriva ihop nåt om det.

Men här är två bilder som jag hittade på DeviantArt alldeles nyss, och båda blev favoritbilder med en gång.

Den första heter ”A Perfect Pair” och det tycker jag passar som en bra beskrivning. Två helt vanliga könsorgan i svartvitt.

A Perfect Pair

Bild nummer två heter kort och gott ”Telephone circa 1964” och är en härligt mullig tjej med en skön retrofrisyr. Jag tror faktiskt det var hennes frisyr jag gillade bäst, kombinerat med ansiktsuttrycket.

telephone_circa_1964_by_neopeius

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Två favoritbilder från DeviantArt

  1. Heman_67

    Fina bilder!

    Det där paret har säkert haft det mysigt… Hennes hår är lite våta och hans vacker kuk är lite styv. I andra bilden finns det en tjej, som jag skulle så gärna vara med…

    Svara

Skriv en kommentar!