Sommarklädd

(Det här är ett hyfsat ironiskt inlägg, med tanke på att det i skrivande stund är omkring 13 grader ute, blåsigt och på väg att börja regna)

Bland det bästa som finns med sommaren är att människor lättar på klädseln. Tjejer börjar klä sig mindre, och klä sig mer utmanande. Jag gillar att sitta på en parkbänk och se alla ben och magar och armar som går förbi. Ja, jag är lite voyeur på det viset. Men det är svårt att låta bli, det finns ett sånt enormt utbud och sån otrolig variation.

Så, tack till alla ni kvinnor som klär er i kort-korta kjolar och shorts, som vågar visa magen oavsett hur rund eller platt den är, ni som går runt i ärmlösa blusar trots att ni har ”hemska” (läs: underbara) fräknar på armarna, eller kanske t.o.m. har lite hår på armarna.

Tack!


(Man kan ju alltid drömma om sån här klädsel!)

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!