Sexfantasier

Jag har en mycket livlig fantasi. Det handlar om allting, och även om jag gillar att fantisera om sex och snusk är mina sexfantasier faktiskt bara en liten del av vem jag är, och vad jag använder min fantasi till. Att dagdrömma är en av mina favoritsysslor faktiskt, oavsett hur upptagen jag blir är det alltid trevligt att under en ledig stund drömma sig bort i nåt scenario som aldrig kommer att hända.

Att fantisera är faktiskt bra motion för hjärnan. Det är nånting som alla uppmuntras att göra, och jag instämmer helhjärtat i det. Behöver inte vara nånting storslaget, men att fantisera frigör hjärnan och skapar kreativitet hos den.

Men det här är ju en sexblogg, och därför tänker jag fokusera på just sexfantasier den här gången. Jag tänker dela med mig lite av vad jag gillar att fantisera om, och för att göra det lite extra kryddigt tänker jag bara dela med mig av fantasier som jag vill förverkliga. De som jag är nöjd med att hålla på fantasinivån är än så länge av den typen som jag tänker behålla för mig själv.

En del av mina fantasier är kanske av den mer tama sorten, andra är av den mer exotiska sorten.

Låt oss börja:

1. Bada naken.

Den här är definitivt en hyfsat tam fantasi. Men för mig är det en stor grej. Under större delen av mitt liv har jag lidit av en förlamande vattenskräck. En märklig fobi som uppstod under en olycka i högstadiet. Jag är osäker på exakt när, men det var nog i åttonde klass som jag blev nerknuffad i en bassäng i simhallen under en simlektion. Tyvärr var jag oförberedd och det var inte speciellt djupt, vilket gjorde att jag sjönk som en sten, slog huvudet i botten, svalde massor med vatten. I mitt minne drunknade jag nästan, men det är fullt möjligt att mitt minne överdriver händelsen.

Summan av kardemumman blev ändå att jag sedan dess inte badade i nåt annat än badkar. Jag fick panik så fort jag kom nära bassänger, sjöar eller älvar. Kunde stå precis på kanten som bäst, men aldrig bada i dem. Upp tills förra sommaren, då jag efter några år av sakta framsteg till sist bröt förtrollningen och tog ett dopp i älven som rinner förbi mina föräldrars hus. Det var en befrielse av stora mått.

Vilket gör att jag vill föra detta vidare. Jag skulle helst av allt vilja ha modet att åka till det lokala nudistbadet (gärna tillsammans med någon speciell) men om inte det går vill jag hitta en lugn och skön liten sjö eller strandkant och bara vara naken, och bada.

En förlängning på den här fantasin är att ha sex i vattnet.

2. Ha trekant. Eller mer.

En lite mer vågad fantasi. Jag vill ha en ”fri” trekant. Först med en extra tjej, sen gärna med en extra kille. Jag vill njuta sexuellt på tre. Det här är nånting jag fantiserar mycket om. Min favoritbit är att få bli tillfredsställd och sedan ligga bredvid och titta på när det händer roligheter.

Det där ”eller mer” är om man träffar ett trevligt par som också är frigjorda. Varför inte? Lite partnerbyte eller bara en stor trevlig fyrkant är väl inget att tacka nej till.

I båda fallen är dock personkemin av yppersta vikt. Jag bryr mig väldigt lite om utseende, jag tycker om de flesta kroppsformer och storlekar, men personkemin är mycket viktig. Om jag inte blir attraherad av en personlighet blir jag aldrig attraherad av en kropp, oavsett hur den må se ut.

Få detaljer jag ger här, men det är mest eftersom mina fantasier i likhet med de flesta fantasier bara har ett övergripande tema och väldigt få detaljer.

3. Ha sex utomhus.

Det här är en kanske-fantasi. Det är därför att jag kan inte 100% säkert minnas om jag redan gjort det eller ej. Mitt minne sviker mig på den här punkten. Om jag redan gjort det var det åratal sen, jag var en helt annan person då, och därför vill jag prova igen. Oavsett vilket, vem gillar inte att knulla utomhus?

4. ???

För närvarande har jag ”bara” tre sexfantasier jag vill förverkliga. Det kommer säkert fler, vad tiden går.

Nu vill jag uppmana alla mina läsare, oavsett om ni kommenterat förut eller ej, att dela med sig av en sexfantasi ni vill förverkliga. Skriv en kommentar, erkänn vad ni vill förverkliga. Har ni ingen sexfantasi ni vill förverkliga? Skriv en ren fantasi då, det är alltid spännande att höra andras tankar.


(En av mina fantasier, och en av mina fantasi-ställningar också!)

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Sexfantasier

  1. Kaprifol

    OK, jag vågar mig på en kommentar eftersom du ber om det!

    Din fantasi 1 & 2 i kombination är en av våra absoluta favoriter. Naturen är dock lite nyckfull, så det är sällan det blir så perfekt som vi fick till det i söndagsmorse.

    Jag har haft en sån enorm tur att jag efter massor av år med poänglöst tråksex har hittat en man som inget annat vill än att testa och utforska sin egen och min sexualitet. Vi har precis gett oss in på dominans och jag fantiserar vilt om att han kommer tillbaka efter tre veckors semester perfekt påläst och utrustad för att med fast och ömsint hand lära mig hur skönt smisk kan vara. Rollen som undergiven hindrar mig att be om det, men jag vet att han tar sin mästarroll på största allvar…

    Svara
  2. Pingback: Konsekvenser av flera at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!