Glad midsommar!

Min midsommar kommer att bli väldigt lugn. Alla mina vänner har andra planer eftersom jag som vanligt är ute i precis sista sekunden. Men vet ni, det gör ingenting alls. Jag har varit i så full gång hela veckan att en dag av lugn och ro är precis vad jag behöver.

Vädret är dessutom urdåligt. Igår var det strålande sol och 25 grader varmt. Idag vräker regnet ner. Därmed känns det som en lugn dag är ännu mer i linje med vad jag behöver. Midsommar-stöket verkar dessutom ha börjat redan, jag har hört sirener köra förbi två gånger. Hoppas ingen gjort nåt korkat, och att ingen blev skadad.

Sist men inte minst vill jag säga att jag är glad för mitt ex. Oavsett hur svårt det är mellan oss nu så tycker jag inte illa om henne. Jag vet att du läser den här bloggen, och jag vill säga att jag beklagar att det blivit så konstigt mellan oss. Verkligen, jag önskar det hade kunnat sluta på nåt annat vis.

Men jag läser i hennes blogg om hennes midsommarplaner:

”Själv skall jag äta gott, dricka gott och visa en speciell min patenterade tungteknik”

Och jag känner mig faktiskt väldigt glad av att läsa det. Jag är glad att hon tänker ha en bra och sexig midsommar. Det är dessutom en väldigt trevlig teknik, och jag tycker det är kul att den sprids 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Glad midsommar!

Skriv en kommentar!