Betalporr

Internet gjorde sitt intåg i mitt liv omkring 1995. Det var då jag via min dåvarande gymnasieskola först fick tillgång till att ”surfa på webben” samt min första epost-adress. Innan dess hade jag enbart läst om nätet i olika tidskrifter, och blivit väldigt fascinerad av det. 1995 var nätet mycket mindre (och på många sätt bättre) än det är idag, men en konstant fanns då precis som nu:

Snusk.

Jag erkänner att jag emellanåt använde min nätaccess till att ladda hem porr. Dock i ytterst små mängder eftersom uppkopplingen var via skolan, och dessutom var fruktansvärt långsam. Nätporren på den tiden bestod mest av inscannade bilder, men det räckte gott och väl till för mig. Innan nätet var jag rätt utsvulten efter snusk, och kåt tonåring som man var kändes nätsnusket som en frisk fläkt.

Sedan dess har det exploderat, och vill man komma åt bilder, filmer eller berättelser om folk som knullar är det busenkelt. Kraftfulla sökmotorer som t.ex. Google har bara gjort det lättare, även om de infört symboliska filter.

Något som verkligen har exploderat är företag och individer som vill tjäna pengar på att sälja snusk till nätsurfarna. Det är idag väldigt lätt att hitta en site som mer än gärna säljer porr till dig – oavsett vad din böjelse må vara, så länge den är någorlunda laglig.

Och i min erfarenhet är 98% av alla dessa saker total skit. Vilket är lite synd, egentligen. Men idag säljer alla i princip samma sak, och det är svårt att gallra ut någorlunda vettig kvalité. Att försöka googla efter dem är meningslöst, porrsiterna har blivit ett enda stort brus av tuttar, fittor och samma slätstrukna modeller överallt. Siter som antingen låtsas vara konst-siter (Met-Art, jag tittar på dig nu!) men som är illa dolda mjukporr-siter, och vidare längs hela spektrumet upp till riktiga hardcore-siter där vi får se samma gamla urknullade porrskådisar som desperat kämpar vidare.

Men det finns två guldkorn som jag kommer på så här på rak arm. Om jag skulle lägga pengar på en porrsida skulle det bli den ena eller andra av dem. För de tilltalar mig, för att de känns fräscha, och för att tjejerna inte är samma gamla kossor som överallt annars.

Den första är Abby Winters. Jag vet inte riktigt ursprunget till det namnet, jag har läst alla möjliga versioner från att det är namnet på grundaren eller deras första modell. Oavsett vilket, det jag sett som läckt ut därifrån är supersexigt. Det är riktiga amatörer, riktiga tjejer som klär av sig eller har tjejsex och som blir fotograferade och filmade. ”Amateur” är ju annars ett rätt urvattnat begrepp på nätet som egentligen betyder ”samma tråkiga tjejer fast filmade med mer skakig kamera” men Abby Winters levererar riktiga amatörer. Tjejer med buskar, ibland hår under armarna, ibland helrakade. Men alltid väldigt äkta. Oftast är det bara rena fotografier, men det finns en girl-girl avdelning där tjejerna ägnar sig åt varandra, och det är ångande hett!

Den andra är Ishotmyself. Jag tror att på nåt vis hör den lite ihop med Abby Winters, men konceptet är ändå tillräckligt annorlunda. Det är ett enkelt koncept – tjejer som kort och gott fotograferar sig själva. Precis som på Abby Winters är det hela spektrumet av helt äkta tjejer. Korta, långa, tjocka, smala, håriga, rakade. You name it.

Så, om jag skulle spendera pengar på nätsnusk (vilket jag inte gör, och jag är inte sponsrad av endera dessa siter heller) skulle det bli där. Helt enkelt för att det är en skön motvikt till alla gamla urknullade hjon som slussas runt på miljoner med klonade porrsiter.


(En samplebild från Abby Winters. Klicka på den för full storlek)

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!