Bekstorm på DeviantArt

Jag har varit ”medlem” på DeviantArt i herrans massa år nu. Enligt min användarsida registrerade jag mig den 6e November 2001, så det är ett rätt bra tag. Nej, jag tänker inte länka till den.

DeviantArt var underbart förut, och kreativ som jag är/var bidrog jag rätt friskt med konstverk av egen skapelse. Dock tröttnade jag på DA omkring 2005, eftersom jag kände att stället förlorat sitt ursprung och blivit alltför kommersialiserat. Att man samma år dessutom sparkade ut båda grundarna utan mycket till förklaring bidrog till min bitterhet.

Men jag behåller mitt konto, för det är ändå skoj att surfa runt och spana in andras alster. Speciellt kul är det med alla glada amatörer, såväl fotografer som modeller, som öser ut kreationer i alla de former. Mitt senaste fynd är en tjej som kallar sig för ”Bekstorm”. Enligt informationen på hennes användarsida är hon en 26-årig tjej från Tjeckien och hon lägger ut teckningar och lite dittan och dattan. Samt nakenbilder på sig själv!

Det här är en riktigt söt tjej. Hon är mullig och otroligt söt. Det är lite kattunge/hundvalps-varning över hur söt hon är, och hon verkar dessutom vara en glad och entusiastisk modell. Bilderna är definitivt av Hellre Än Bra-varianten, men det är uppfriskande att se såna här människor som med hejdlös entusiasm dyker huvudstupa före in i nånting. Hon har dessutom ovanligt formade bröst, vilket gör mig nyfiken.

Nedan är de bilderna jag gillade bäst, men kika i hennes galleri för att få se allt hon skapat, såväl naket som andra typer av konst.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Bekstorm på DeviantArt

  1. katarina

    Hon har lyft bröstvårtorna till en plats högre upp på bröstet. det ser man med det lilla ärret precis under. Gillar denna bloggen!!! den är väldigt intressant och en riktig egoboost!

    Svara

Skriv en kommentar!