Asiatiska tjejer

Jag gillar de flesta typer av kvinnor. Rödhåriga, brunetter, blondiner. Långa, korta. Tjocka, smala. Etniskt ursprung spelar väldigt liten roll, jag kan finna nånting attraktivt hos de flesta kvinnor.

Men en typ av kvinna som nästan aldrig orsakat nån större uppmärksamhet hos mig är faktiskt asiatiska kvinnor.

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i den där typen av nätta små kvinnor som presenteras som det asiatiska idealet, och som syns på alla bilder man ser på just asiatiska kvinnor. Även i verkligheten är min erfarenhet av asiatiska kvinnor att de är små och nätta. Inte bräckliga, men de känns lite för dock-aktiga för att riktigt tilltala mig. Speciellt i snusket som läcker ut från Japan blir jag helt ointresserad. Jag har ingen skolflicke-fetisch, och möjligtvis det enda som eventuellt kan attrahera mig med nakenbilder på asiatiska tjejer är att de sällan är helrakade.

Men i stort rycker jag på axlarna åt tjejer från asien. Det är inte att jag tycker illa om deras utseende, tvärtom kan jag uppskatta den där tysta skönheten. Men kåt, det blir jag inte. Jag blir kåt på asiatiska tjejer lika lite som jag blir kåt på t.ex. industrirobotar eller mopeder.

Mycket av det här hänger ihop med min förtjusning för mulliga tjejer. Man ser väldigt sällan mulliga asiatskor. Varför det kommer sig kan man ju spekulera friskt i, kanske är det helt enkelt gener eller så är det levnadssättet. Eller nånting av typ en miljon andra faktorer. Oavsett vilket tror jag inte mulliga asiatiska tjejer prioriteras i världens snuskfabriker, utan där vill man fortsätta prångla ut den där skolflicke-asiaten. Hon med obefintliga bröst, en liten prydlig buske och överhuvudtaget ett ganska porslins-aktigt ansiktsuttryck.

De enda gångerna som jag kan känna ett visst pirr för asiater är för (ursäkta uttrycket) blandraser. Asia Carrera var en sådan, hon lyckades ha det där lite asiatiska utseendet kombinerat med en hyfsat välformad kropp. Men t.ex. såna här kvinnor ger mig ingenting.

Så döm om min glädje när jag hittade bilderna på tjejen nedanför. Det var inte många, men hon såg ut som en asiat, och hon hade kurvor och stora, härliga bröst som man bara vill dyka ner mellan. Tydligen finns det ändå asiatiska kvinnor som kan attrahera mig.

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Asiatiska tjejer

 1. TB

  Kan inte göra annat än hålla med! Kvinnor ska ha former som kvinnor, inte som flickor. Och för egen del gör jag precis samma association när det gäller untantag från det asiatiskt ointressanta, men som god tvåa efter Asia Carrera vill jag nog även framhäva Kobe Tai, mest för hennes grymt vältränade mage…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Förklara gärna för mig hur det är ”snuddande nära rasistiskt”.

   Jag säger inte att asiater enbart är ämnade till att bygga järnvägar, eller att de enbart duger till att bygga bilar, eller nån annan rasistisk stereotyp. Inte heller kallar jag kvinnan på bilderna för en fet dum asiatisk kossa eller liknande, tvärtom uttrycker jag uppskattande ordalag. I övrigt är jag högst neutral.

   Att säga att asiater är mindre runda är ingen rasistisk stereotyp. Det finns säkert gott om mulliga asiater, men i nakna sammanhang är de gravt underrepresenterade. Det är ett fakta.

   Tror du behöver justera din politiska korrekthet en smula, den verkar inställd på lite för hög reaktionsförmåga.

   Svara
   1. Friskytten

    Ett uttalande behöver inte innehålla alla rasistiska stereotyper för att vara rasistiskt. Det är rasistiskt att säga att ”negrer har rytmen i blodet” även om man inte säger att ”svarta inte är lika smarta som vita”, precis som det är rasistiskt att säga att ”judar är snåla” fast man samtidigt säger att Sions vises protokoll är ett falsarium.
    Men jag ska ge dig rätt i att jag har lite snabba reflexer när det gäller rasism. Har haft både en svart och en asiatisk flickvän och har mött så djävla mycket dumma och svepande uttalanden om kvinnor som är just svarta eller asiatiska, att jag reser ragg så fort man försöker klumpa ihop folk efter deras ”rastillhörighet”.

    Svara
    1. klumpesnusk Inläggsförfattare

     Jag bryr mig inte om eventuell ”ras” för när det kommer till kritan tillhör vi alla samma ras: mänskligheten.

     Däremot kan man väl ha lite olika etnicitet, men jag garanterar att jag är bland den sista att automatiskt anta en massa om människor baserat på deras utseende. Hudfärg, form och utseende är alla fascinerande saker, men till syverne och sist så påverkar det inte ett smack hur individen är.

     Miljö och uppfostran påverkar sånt, inte hudfärg.

     Svara

Skriv en kommentar!