Selma & Sofie

Jag nämnde i mitt förra inlägg att gammelmedia hade tagit upp den nya s.k. ”feministiska” porren. Bland annat pratade de om Mia Engberg och hennes kortfilm Selma & Sofie som handlar om två tjejer som träffas via ett badhus.

Tack vare fildelningens mirakel hittade jag den på Pirate Bay, och har sett denna underbara lilla tingest nu. Verkligen en uppfriskande sak att se, så ömsint och sensuellt presenterad. Jag är verkligen förtjust i hur den lyckas presentera den där lite trevande osäkerheten som man upplever när man får en sån där blixt-förälskelse, och överhuvudtaget tyckte jag hemskt bra om den.

Nu är frågan bara var man kan köpa den, jag vill helt klart ge mitt stöd till sånt här. Om ni också gillade den lika mycket som mig rekommenderar jag att ni gör detsamma.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!