Kukar

Jag läste inlägget om kukar på Vad Pojkar Vill Ha, och det fick mig att börja fundera lite över min egen kuk.

Jag erkänner villigt att jag har en ytterst genomsnittlig kuk. Den är varken anmärkningsvärt stor eller liten. Den funkar i de flesta fall, och jag tycker faktiskt hyfsat bra om den.

Men precis som MG funderar jag ibland hur livet vore om man hade riktigt rejäla don mellan benen. 30+ cm. Jag tror aldrig jag skulle gå påklädd igen då. Inte för att mitt självförtroende skulle stiga mig till huvudet, utan snarare för att det skulle vara så sabla svårt att packa in den där falukorven i ett par byxor. Jag skulle dock helt klart gilla den dinglande känslan, det gör jag redan nu med min högst genomsnittliga kuk. Det är skönt att gå och känna hur det liksom guppar i skrevet.

Det är få saker i denna värld som jag tror är lika porrfilms-skadat som just ämnet kukar. Jag minns inte riktigt var jag läste det här, men genomsnittsvaginan är bara omkring 13 cm djup. Eller nåt i den stilen. Att få en riktigt lång kuk inkörd där borde därför vara otroligt obekvämt för de flesta tjejer som inte har en brunn mellan benen. Jag tror kukstorlek har en tendens att bli en slags kollektiv psykos – tittar man på sexsidorna är det som sagt väldigt få som efterfrågar ”en helt normal kuk” utan alla vill ha de här gigantiska falukorvarna.

Så, borde man inte efterfråga TJOCKARE kukar istället? Det känns mer som att det vore intressant. Snarare än att borra ut fittan i botten med nån slags torped, så tänjer man ut den? Känns betydligt mer logiskt, och det är nånting som den kvinnliga fysiken kan lyckas med.

Ett av mina ex hade en gigantisk dildo. En sån där 30+ cm som var åtminstone en decimeter eller mer i diameter. Hon fick den som en felbeställning och hade aldrig orkat tjafsa om det utan den hade helt enkelt fått hamna i samlingen. Innan vi träffades hade hon aldrig använt den. Men så en kväll var hon rätt kåt och galen, och jag sa att jag ville prova den här enorma dildon på henne. Hon fnittrade lite och särade sedan villigt på benen.

Efter den gången använde jag den dildon på henne rätt ofta, men jag la märke till några saker. Det första var att inte ens hälften av den här plastkuken rymdes. Det andra var att den tänjde ut henne nåt vulgärt, och jag tror faktiskt att det snarare var det som var tjusningen för hennes del. Men på sin höjd rymdes en 13-14 cm i henne innan hon sa att det började göra ont.

Så, vill kvinnor verkligen ha en LÅNG kuk, eller är det nåt slags mass-hallucination skapad av märkliga porrfilmsideal? Eller är det en kort och tjock kuk som gäller om man vill bli känd som en sexgud?

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Kukar

 1. M

  NEJ, kvinnor vill inte ha en lång kuk. Iaf inte jag! Måste jag välja mellan en lång och smal eller en kort och grov så väljer jag den senare. Men helst vill jag ha en helt normal.
  Alla mina frekvent använda leksaker är av modell normal till mindre…

  Svara
 2. Baby

  Ja, förlåt att jag kommenterar så långt i efterhand. Men det är väldigt individuellt vad man gillar. Jag gillar kort å relativt normal/smal. Mina vänninnor gillar kort/tjock respektive lång/smal. Det finns något för alla.

  Svara
 3. Mr.T

  Jag har reagerat på att det står på de flesta mer vetenskapliga sidor att det är den yttersta delen av en kvinnas vagina som är känsligast, dessutom så tycker jag att det är påfallande ofta som en kvinna som onanerar med en dildo så körs den inte in särskilt mycket, nått som jag tycker ”bekräftar” detta till en viss del.

  Själv har jag en mindre penis och den duger gott till att ge min fru orgasm med.. genom samlag, och hon får ofta fontänorgasmer..

  Men jag tror att det handla om ”porrskador” och ”skönhetsideal”

  Svara

Skriv en kommentar!