Klumpesnusk 2.0

Välkomna till återfödseln av min lilla snuskblogg. Numera på egen domän, vilket gör det så skönt att slippa allt trams med uppladdningsbegränsningar och box-konton. Jag har precis gjort klart den nya siten, men jag har planer för framtiden.

Det återstår lite byggdamm. Jag har rensat bort många länkar till bloggar som tyvärr har dött, och jag har en bunt med länkar som skall läggas in, men än så länge har jag varit för lat för det. Det kommer. Har ni tips på sånt som jag bör undersöka, antingen maila till klumpesnusk@gmail.com eller msn på samma adress om ni vill chatta med mig.

Även om jag kallar mig Klumpesnusk så vill jag öppna upp den här bloggen för fler skribenter. Om du känner att du vill skriva om sex, snusk eller liknande tankar hör av dig! Det mesta går an här, förutom mer extrema och ganska äckliga sexuella varianter såsom bajs eller djur.

Vill ni skriva en sexnovell och få den publicerad på nätet? Vill du dela med dig av ett sexminne? Vill du kåsera kring trekanter? Hör av dig!

I övrigt är reglerna för bloggen densamma. Alla kommentarer måste godkännas av en administratör, och jag reserverar mig rätten att ta bort kommentarer som jag känner inte hör till god ton eller god nätikett.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Klumpesnusk 2.0

  1. MG

    Grattis till sponsring och egen domän. Det är du verkligen värd. Lycka till med fortsatt bloggande.

    Svara
  2. Malin

    Kul med en egen domän! Grattis får jag väl lov att säga 🙂 Och tack för din kommentar, det är tur att det finns människor som du.

    Svara

Skriv en kommentar!