Inskickad snusknovell!

Signaturen ”M” som har skrivit några kommentarer här överraskade mig glatt genom att skicka in en hemmagjord liten sexnovell som hon tyckte skulle publiceras. Utan vidare presentation ger jag er därmed denna lilla godbit att njuta av.

Hennes dator plingade till, det välkända ljudet från MSNen lockade henne att kliva upp ur den varma sängen och lämna sina allt för snuskiga fantasier. Hon släntrade naken fram till datorn och kikade vem som ville något och hennes hjärta skuttade till lite när hon såg hans nickname blinka i orange nere i aktivitetsfältet. Hon satte sig och klickade upp rutan och hennes ansikte sprack upp i ett stort leende när hon läste orden han skrivit.

”Jag är kåt. Tänkte på dig och det som var och nu står ”han” i givakt…”

Hon fick en galen idé och riktade sin webkamera mot sängen, bjöd in honom att titta och skyndade sig att ta plats innan anslutningen var färdig.
När han fick bild i sin ände av världen möttes han av ett stort leende och en kåt blick. Hon låg helt naken på sida på sin säng med håret draperat över brösten och en kudde framför könet. Ljuset var lite dämpat i hennes lägenhet och skuggor föll vackert över hennes kurviga kropp.
Hon började sakta smeka sina bröst, förde undan håret och lekte lite med bröstvårtorna så de styvnade. Smekte sin mage, sina lår och återgick till brösten. Hela tiden riktade hon blicken mot kameran.
Hon flyttade kudden så hon kunde halvligga mot väggen och ha kroppen i riktning mot kameran innan hon började smeka sin redan rikligt savande fitta. Hon visste att han tittade och hon visste att han gillade vad han såg. Tanken på att han kanske satt där och smekte sig själv samtidigt som hon gjorde det fick henne allt mera kåt.

Hon lät två fingrar glida in mellan de hala läpparna och hon kunde inte låta bli att stöna högt av njutningen det gav henne. En lång stund knullade hon sig själv med fingrarna och smekte sin klitoris med andra handen och när hon kände orgasmen närma sig sträckte hon sig efter sin telefon och slog hans nummer.

Han svarade omedelbart och hörde henne kvida fram sin orgasm samtidigt som han såg hennes kropp spänna sig och nästan skaka av kramperna. Han såg hennes safter rinna längs hennes fingrar och han hörde hennes stön avta för att sedan helt tystna.

Han hann inte säga något, hon mumlade något ohörbart och lade på luren i hans öra, sedan blundade hon med ett nöjt leende på läpparna och såg ut att somna där hon låg.

Där satt han, fortfarande kåt…

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!