Högupplösta, nakna, svarta kvinnor

Jag är inte speciellt brydd i att vara politiskt korrekt, och därför säger jag svarta kvinnor. Svarta kvinnor tycker jag är enormt fascinerande. Jag kan sitta och beundra dessa chokladfärgade gudinnor en bra stund. När jag ser en vacker svart kvinna på bussen eller när jag är ute i stan blir jag för ett ögonblick lite gladare.

Jag hittade dessa bilder i en mapp jag totalt glömt bort. Jag minns inte var jag hittade dem heller, och kan därför inte ge länk till källan. Sorry. Bilderna är enorma såväl i upplösning som storlek. Jag har zippat dem i en 40 megabyte stor fil som ni kan ladda ner härifrån. Nedan finns tre smakprov. Zip-filen innehåller 12 vackra bilder i liknande stil, men mycket mycket bättre bildkvalité.

Uppdatering, 081027: Fotografen heter Peter Klashorst och hans Flickr-sida finns här.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Högupplösta, nakna, svarta kvinnor

  1. Jenny

    Jag såg en otroligt vacker svart tjej på badhuset i veckan. Kunde inte riktigt slita blicken ifrån henne, vilket kanske var lite opassande. *ler* Hon var mjuk och lite rund och sådär felfri alldeles chokladbrun hud. Hm, inte likt mig att titta så, men men, ibland kan man inte låta bli…

    Svara

Skriv en kommentar!