Feministisk porr i gammelmedia

Svenska Dagbladet har två artiklar om den nya s.k. ”feministiska porren”, en beskrivning som jag själv tycker är lite felaktig men som jag antar funkar ändå.

Den ena handlar om Mia Engberg som tröttnat på att kasta sten på porrbutiker och istället börjat göra alternativ erotisk film. Klart positivt tycker jag som är trött på den massproducerade dockporr som dominerar idag.

–Vanlig mainstreamporr är så himla fantasilös. Det är trist att sexualiteten, som är en så otroligt rik källa att ösa ut, kan göras så tråkig. När man kan göra så spännande filmer om nästan allting annat, varför kan man inte göra det om sex? Det vill vi undersöka, går det verkligen inte att göra mer spännande porr är så här?

Tack, Mia! Det där har jag själv känt i flera år. Jag ser fram emot vad du producerar i framtiden.

Den andra artikeln är en lista på olika filmer som kanske tilltalar de som tröttnat på dockporren. Rätt intressant, ska försöka leta rätt på de filmer som nämns där. Den enda jag känner till är ”Five hot stories for her” som ju är Erika Lusts produktion. Jag tyckte väldigt bra om ”The good girl” som är en av de fem heta berättelserna.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Feministisk porr i gammelmedia

  1. Adam

    Hej!
    Har försökt hitta ”Five hot stories for her” men det går inget vidare. Verkar härlig och jag skulle gärna se den. Du har inga tips på vart jag kan få tag på den?

    Svara

Skriv en kommentar!