Amatörbilder!

Tidigare efterfrågade jag amatörbilder på tjejer och par. Hittils har ingen svarat på den uppmaningen. Förrän nu!

Signaturen ”Anna” skickade in sju bilder. En del är lite suddiga, en av dem var tyvärr trasig på nåt vis (det går inte att öppna den) men alla bilderna är fantastiska ändå. En av dem är härligt porrig, och resten visar en kurvig kvinna med orange-rött hår i utmanande kläder och utmanande ställningar.

Anna antyder också att mer kommer när hon och hennes karl har lite mer tid. Det enda vi kan säga är ”gärna det!”

Ge också Anna och hennes karl lite uppmuntrande kommentarer, så att de slipper känna sig som om ingen uppskattar deras hemgjorda erotik. Klickar ni på bilderna får ni en aningen större version, och under varje bild finns en länk till originalbilden i full storlek och utan någon som helst manipulation.


Original


Original


Original


Original


Original


Original

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Amatörbilder!

Skriv en kommentar!