Vältränade tjejer

på den motsatta skalan av min fascination för mulliga tjejer finns min fascination för vältränade tjejer. Jag tycker att vältränade tjejer som lyckas vara vältränade utan att förlora sin kvinnlighet är fruktansvärt sexigt.

En kort tid för massor med år sen hade jag den stora turen att vara tillsammans med en fruktansvärt vältränad men ändå enormt kvinnlig och sexig tjej. Hon hade sexpacks-mage och kunde bänkpressa lika mycket som jag vägde. Hon var dessutom lika lång som mig och flera gånger mer vältränad – och på den tiden hade jag en kropp som såg ut som en elitcyklists så jag var inte heller nån lat tjockis.

Hon var enormt vältränad, men som sagt, på nåt vänster lyckades hon ändå vara extremt feminin och kvinnlig i sin kropp och sitt utseende. Många tjejer som ägnar sig åt att träna sin kropp förlorar den där kvinnligheten, den där mjukheten. Det blir bara en massa muskler, och speciellt avtändande finner jag de tjejer som ägnar sig åt bodybuilding. När de inte håller på och deffar och tillåter sig att mjukna blir de mycket mer sensuella och kvinnliga, men när de tränar och äter tonfisk inför en tävling blir de fruktansvärt äckliga.

precis som med min fascination för mulliga såväl som naturligt orakade kvinnor är det svårt att hitta bilder på vältränade kvinnor som inte är förvrängda muskelberg. Precis som med de flesta ”fetischer” (i brist på bättre beskrivning) tenderar alla producenter att ta det till sin mest extrema spets, och därför hittar man inte kvinnliga vältränade kvinnor.

Men, jag hittade två stycken häromdagen. Den ena i röd bikini har jag sett förut, men det förändrar inte att hon är grymt sexig och vacker. Den andra kvinnan är nog nån amatör, och hennes fina mage påminde mig starkt om den tjejen för så många år sen.

klicka för fullstora versioner.

uppdatering: jag fick ett läsartips om Nina Lätts hemsida. Efter ett besök kan jag bekräfta det som läsaren sa, att Nina är en tjej som inte bara är vältränad utan även har lyckats behålla den där kvinnligheten. Precis som läsaren kan jag bara instämma i att hon har en ”go rumpa”.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Vältränade tjejer

  1. Pingback: Sexiga kvinnor i OS at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!