Två saker jag gillar…

Det finns många saker jag gillar med kvinnor. Jag gillar inte att man kallar böjelser för ”fetischer” eftersom en fetisch är nånting sjukligt, nånting man behöver för att njuta och inte kan njuta utan. Men idag har väl fetisch blivit ett vardagsord, och idag anses man nog inte helt normal sexuellt om man inte har en fetisch.

Så låt mig presentera två stycken saker som jag finner extremt avnjutbara. Inte fetischer, bara… trevliga saker.

Den första är mulliga, rakade tjejer som blir rövknullade. Jag vet inte varför, jag tycker bara det är otroligt sexigt att se. Det är vulgärt, det är extremt porrigt, det är rakt på sak. Jag är inte så förtjust i smala tjejer som är rakade och blir rövknullade, men mulliga tjejer. Det sväller på nåt extra sätt liksom, ser ännu mer rått ut. Gärna såna här supertråkiga porr-närbilder.

Nummer två är blygdläppar. Varför är så många kvinnor så extremt oroliga över om sina blygdläppar är av normal-storlek? Det går inte att slå upp en ”fråga om sex”-kolumn nånstans i varken tidningar eller nätet utan att stöta på minst en fråga från nån tjej som undrar om hennes blygdläppar är för stora, för små, för ojämna eller på något annat sätt skiljer sig från normen. Kvinnor frågar om de kan operera dem så att de blir mindre, eller allra helst helt osynliga. Hemska tanke! Jag tycker blygdläppar är sensuella saker. Man kan leka med dem, de är mjuka och inbjudande och även om det är lätt att tänka ”köttgardin” så tycker jag de är sexiga. Kvinnor, skäms inte för kroppen som naturen gav er!

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Två saker jag gillar…

 1. Nisse

  Jag gillar också det där med att mulliga tjejer blir påsatta i röven. Jag har listat ut varför också.
  Det måste ju äta en del för att bli mulliga så därför skiter de också ganska mycket och blir skönare att knulla i röven då. De liksom tränar slutmuskeln mer än spinkiga brudar.

  Svara
 2. Mr.T

  Jag har funderat på det där med blygdläppar, kanske har detta blivit en ”ringa på vattneteffekt” om man sätter det i relation till att alla ska raka fittan på ett eller annat sätt nuförtiden, då blir ju läpparna mer framträdande.. Jag gillar förövrigt också bägge bliderna..

  Svara

Skriv en kommentar!