Sexchatt

Emellanåt tycker jag att det är lite småkul att chatta på nätet. Givetvis håller jag kontakt med mina vänner via t.ex. MSN, men emellanåt är det skoj att prata med en vilt främmande människa.

Jag föredrar IRC till detta ändamål, det är lätt att hitta ett ställe och börja häcka där. Det är också naturligt och lätt att hitta nån annan människa som är kåt, och börja prata lite porr eller sex med dem. Fullt naturligt, och emellanåt ganska trevligt om man hittar någon på samma våglängd som en själv.

Men problemet är att 98 av 100 människor som försöker sig på att porrchatta har ingen som helst aning om hur man gör. De kan inte skriva en komplett mening, använder massvis med idiotiska förkortningar för allting vilket får dem att låta efterblivna, eller ännu värre; tar lång tid på sig att svara eftersom de sitter och chattar med tjugo andra människor samtidigt. Detta är tyvärr en alltför vanlig trend, och emellanåt får jag ett bryt och önskar att nätet inte blommat ut på det viset som det gjort. För tio år sen var det en hederssak att behandla andra chattare som man själv ville bli behandlad, men det konceptet har tyvärr dött ut.

Dock tycker jag inte det är det värsta med att försöka sig på en porrchatt.

Nej, det värsta är att det inte finns några gränser. Eftersom man inte syns finns det inget krav på att leva upp till verkligheten, utan man kan lägga på lager efter lager i sina överdrifter. På nätet är alla män sexhingstar med gigantiska kukar, och alla kvinnor (förutsatt att de faktiskt är kvinnor bakom skärmen) har gigantiska bröst, ständigt våt fitta och älskar att knulla vem som helst.

Spänningen försvinner när det är så här. Svaret på varje fråga är alltid ”ja”, oavsett vad frågan är. Jag finner det bara tråkigt när andra chattare försöker bre på så mycket som möjligt, i tron att det gör dem unik och mer attraktiv.

Tvärtom finner jag det bara ännu mer avtändande, och när man då för en gångs skull träffar någon som inte är en sexatlet från Mars blir det otroligt spännande. Som man säger, när alla är unika är ingen unik. På en sexchatt sticker man ut om man är vanlig, påstår man sig vara ännu en avdankad porrskådis försvinner man i mängden.

Så snälla, om ni ska ge er ut och sexchatta – var er själva! Försök inte leva upp till nån absurd förebild, utan var er själva. Det kommer att löna sig i långa loppet, och istället för att prata med en oändlig ström av bisarra människovarelser som försvinner i samma takt som de kommer (no pun intended) så kanske ni hittar en människa som är helt normal tillbaka, och som ni kan prata med igen senare eftersom den människan precis som dig kommer ihåg dig som ”den där härliga människan som var helt normal”.

Ni behöver inte skicka en bild. Ni behöver inte ha ett vettigt nick. Ni behöver inte ens vara 100% ärliga om er själva (dvs, om du är brunett men vill vara blondin ett tag, så var blondin då) men snälla, överdriv inte. Svara inte automatiskt jakande till varenda fråga. Det blir bara tråkigt då.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Sexchatt

 1. Linnea

  Lär bara säga att det samma gäller killar.
  Killar är alltid kåta hingstar, dom älskar alltid att slicka och leka med tjejen, dom vill testa allt.
  Dom har sveriges störast kukar som minst 18cm.
  alla är vältränade, eller på G att bli det.

  Synd, jag trodde det var meningen att man chattade med någon annan, och delade med sej av sej själv. inte delade med sej om någon drömperson som ej finns.

  Svara

Skriv en kommentar!