Otroligt sexig mullig rödhårig tjej

Okej, jag har varit lite tyst på sistone. Jag jobbar på ett stort inlägg om kärlek, känslor, sex och förhållanden. Men det måste få mogna innan jag kan knuffa ut det i stora vida världen.

Så, för att hålla min publik någorlunda tillfreds ger jag er bilder på en väldigt sexig tjej. Jag hittade henne på Flickr, och jag har ingen aning vem hon är. Men hon är tokigt sexig, och jag skulle inte ha nåt emot att lära känna henne bättre 😉

Klicka på bilderna för fullstora versioner. Och de är verkligen fullstora, flera megapixel. Underbart!

Uppdatering: jag upptäckte vem damen är. Hon heter April Flores och är mest känd som Fatty Delicious.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Otroligt sexig mullig rödhårig tjej

 1. Malin

  Jag är inte jättefet, nej. Inte vad man kan kalla för ”USA-fet” men jag är rätt stor. Jag kanske inte ser så jättestor ut på bilderna, men sen väljer man bilder som man tycker att man ser bättre ut på ju.

  Och jag vet att jag har ett komplex, jag skulle så gärna vilja bli av med det! Jag tycker att stora människor är fina, men jag tycker inte att jag är så fin som jag kan vara när jag är såhär stor. Jag väger trots allt över hundra kilo. Jag skulle vilja väga 90, där trivdes jag. Jag har gått upp mycket i vikt sedan jag flyttade hemifrån och jag vill gå ner till där jag var innan. Då var jag väl ganska normalsmal enligt mig själv när jag ser tillbaka. Fast andra tyckte att jag var tjock.

  Det är tragiskt att man aldrig får höra att man är fin från folk på stan eller liknande. När jag går ut så är det nästan aldrig någon som tittar åt mitt håll, utan de tittar på mina smala vänner. Det är så jävla fjantigt att ens tänka på, men det tär på en.

  Jag vill inte stödja smal-idealet på något vis, men jag vill kunna må bra själv. Både i kropp och psyke. Men sen vissa dagar så tänker jag ”Äh vafan det är ingen som ska få bestämma att jag ska må dåligt över min kropp bara för att jag är större än de flesta andra!” och då sitter jag och vräker i mig en godispåse i protest. Så jag skiftar, jag är väl lite konstig.

  Svara
 2. klumpesnusk

  Alla är vi lite konstiga ibland, det är i min åsikt en grundegenskap för att vara människa.

  Men jag tycker iaf att du ser precis lagom ut 🙂

  Svara
 3. Roger Nord

  Jag tycker du ser fantastisk ut, du ska vara stolt över din kropp. Du verkar så mysig och god.MVH Roger.

  Svara
 4. emmy

  Hur kommer det sig att du alltid skriver att tjejerna är mulliga? Varför är det så viktigt att påpeka det? Om man är lite stor så är man inte bara en sexig tjej, utan man är en sexig mullig tjej?

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Emmy: det är väldigt enkelt. För sökmotorernas skull. Jag håller med om att det är rätt onödigt egentligen, lika onödigt som att skriva ”tunn sexig tjej” eller ”lång sexig tjej”.

  Men sökmotorerna gillar sånt, och jag gillar sökmotorerna och besökare som hittar hit via dem. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!