2 reaktion på “Mullig tjej i bikini!

 1. Malin

  Jag kan inte mer än hålla med om det du säger om slamhet som komplex. Jag önskar att jag bara kunde fortsätta leva som jag gör nu och mår bra med min kropp. Men jag kan inte det. Jag vill så gärna.

  Det kommer kanske med åldern, det där med självinsikt och att man kanske inte bryr sig lika mycket. Fast sen är det ingen självklarhet att det kommer med åldern heller när jag tänker efter. Men i alla fall, jag ska försöka börja äta nyttigare och motionera lite mer. För nu lever jag ett jäkligt slappt liv. Så det är väl inte bara vikten jag tänker på, utan det är hela min hälsa. Jag vill kunna gå i trappor utan att hålla på att dö.

  Men vi får se helt enkelt hur mycket energi jag är villig att lägga ner i jakten på ”den perfekta kroppen”. Om jag känner mig själv så slutar jag nästa vecka.

  Och jag kan även tillägga att jag vill inte bli pinnsmal, jag vill väga ungefär 85-90 kilo i dagsläget. Och det anses ju inte direkt som lite det heller.

  Svara

Skriv en kommentar!