Kroppsludd

Att jag är väldigt förtjust i naturlig behåring på kroppen är ingen överraskning. En härligt naturlig och orakad fitta uppskattar jag alltid. Precis som att jag också kan tycka att en helt slätrakad fitta också är en vacker sak. Det är väl snarast den här skräcken för hår jag har lite svårt för.

Och det leder mig till dagens ämne. Kroppshår. Alla människor har kroppshår. Själv är jag luden som en babian såväl på önskade som oönskade ställen. Kvinnor har det också, även om deras behåring är betydligt tunnare och finare och inte syns lika väl.

Samhället har lärt oss att kvinnor inte får ha hår annat än på huvudet och i vissa undantagsfall mellan benen. Se bara på all reklam för hårborttagning och rakhyvlar som riktar sig till kvinnor. Epilering, rakning, allt vad det heter. Du som kvinna duger inte ifall du har lite ludd på benen – för att inte tala om hur äcklade människor skulle bli om de såg hår under armarna! Det är vad reklamen och samhället säger och lär kvinnor idag.

Jag har smekt en hel del kvinnoben, och jag måste säga att jag bryr mig inte ifall de är släta eller om de har lite ludd på sig. Var kvinnor får för sig att män bryr sig om sånt vet jag inte, men själv är jag helt ointresserad. Jag gillar kvinnoben oavsett hur de ser ut, och om jag måste uttala mig för det ena eller det andra föredrar jag hellre orakade ben än de där släta dockbenen som många kvinnor eftersträvar.

Detsamma gäller hår under armarna. Jag tänder inte på det varken åt det enda eller andra hållet, och jag bryr mig inte om kvinnor rakar sig under armarna eller ej. Faktiskt kan jag tycka att en kvinna som inte alls ansar sitt kroppshår, varken på benen, mellan benen eller under armarna, är nånting riktigt vackert. Det blir dock lite metafysiskt – jag älskar kvinnor och tycker kvinnor är vackra nästan hur de än ser ut, men en helt orakad och oansad kvinna blir nästan som ett uttalande. Sånt tycker jag om, och respekterar. En orakad kvinna vågar ha styrkan att inte bry sig om samhällets förväntningar, och då blir handligen lika vacker som personen som utför den.

Svårt att förklara, jag hoppas ni förstår.

Vidare tycker jag hemskt mycket om det där lilla osynliga luddet som täcker kvinnokroppar. Det som är som en fin, fin mjuk ull nästan. Det är vad som gör kvinnor sådär speciellt mjuka. Vi killar har hår på kroppen, ibland ganska grovt, ibland lite finare. Men inte på någon nivå kommer vi nära det där luddet som kvinnor har. Killar är mer funktionella, kvinnor är mer sensuella. Min favoritdel är den lilla fläcken precis ovanför rumpan på en kvinna. Smeka lätt med fingret, låta fingret bara glida ovanpå luddet. Gärna glida ner och in mellan skinkorna, där är det också väldigt mjukt och varmt.

Jag avslutar med en sensuell bild. Klicka för fullstor.

164067

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Kroppsludd

 1. SwedishTeen

  Perfekt bild!

  Jag kan egentligen inte säga så mycket mer än jag håller med.
  Om en person vill ha naturligt hår kvar, både här och där, så är det fine.
  Om personen hellre vill skaffa sig som du kallar det, dockben, så är det väl fine det också.

  Kan det vara så att ju håriga man är som person, desto större ”hårtröskel” har man?

  Jag är hårig som fan på benen, runt snorren, skinkorna är inklädda, lite på bröstet, och under armarna. Plus just nu, som du vet som läser bloggen, skäggig.
  Min ”hårtröskel” är alltså skyhög. Jag tror jag kan ligga med en gorilla utan problem 🙂 Så länge gorillan vill vara hårig vill säga!

  Svara
 2. klumpesnusk

  Det som alltid har varit nyckeln för mig är att man ska trivas med sig själv. Oavsett om man har mycket hår eller lite hår. Sånt tycker jag är sexigt. En tjej kan vara helt orakad och ha hög hippe-varning och jag kan finna henne enormt sexig eftersom hon har självförtroendet. Lika lätt kan jag finna en tjej som rakar sig helt av nån anledning lika sexig.

  Men det finns så många människor idag som aldrig är nöjda med sig själva. Som slaviskt följer varenda neurotisk grej som vårat skadade samhälle hittar på. Alltför många tycker att hår på kroppen är äckligt, och försöker maniskt plocka bort det utan att bli mer nöjd med sig själv.

  Jag har hög hårtröskel. Kanske beror det på att jag själv är rätt lurvig? Jag vet inte. Men i det stora hela är hår rätt ovidkommande. Skönhet är likadan oavsett om man är hårig eller ej.

  Svara

Skriv en kommentar!