Ett erkännande…

Jag måste erkänna en sak.

Mina skriverier här har inte nått upp till min sanna potential. Då menar jag inte innehållet, utan rent språkmässiga saker. Grammatik, stor bokstav, stavning. Sånt har jag medvetet fördummat.

Varför? För att när jag började skriva här hade jag en annan, seriös blogg, där jag skrev under mitt riktiga namn, om mitt riktiga liv. Jag ville hålla snusktankarna separata och inte ge ledtrådar till vem jag egentligen är. Det är lättare att öppna sig och skriva om kukar och fittor och blöta knull om man gör det från en anonym plattform. Därför ”dummade” jag till min grammatik, mina skriverier.

Ja, jag vet att jag är lite hycklare där. Jag predikar om öppenhet och ärlighet och att sex och snusk är det mest naturliga som finns, men ändå gömmer jag mig bakom en påhittad fasad. Jag hoppas ni kan förlåta mig för det. Kanske en dag när självförtroendet är på topp vågar jag visa mer än min kuk.

I framtiden ska jag inte fördumma mitt språk för att försöka förvirra de som eventuellt försöker utröna min verkliga identitet.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Ett erkännande…

  1. SwedishTeen

    Jag tänkte nog i samma banor när jag började att blogga att vissa ord, meningsuppbyggnader och annat kanske kan avslöja var man är ifrån o.s.v.
    Men jag tror att den risken är ganska liten.

    Kör på. Skriv på! 😉

    Svara

Skriv en kommentar!