Erotiska bilder

Jag surfar rätt mycket av vad som mer pryda människor skulle kalla för ”snusk”. Det är allt från ganska fina bilder som snarare kan anses vara konst eller har konstnärliga ambitioner, till ren och skär hårdporr där kukar åker in i olika kvinnliga öppningar. Hela skalan däremellan finns representerad. Den röda tråden är nakna människor.

En tanke som jag gått och odlat de senaste dagarna är varför så förvånansvärt många websidor med s.k. ”nude art” egentligen bara är förklädda mjukporrsidor. Är de rädda för att associera sig med riktig porr?

Jag menar, kikar man på bilderna från Domai eller Met-Art så är fokus alltid på samma sak: fittan.

Sen att modellerna inte är lika utslitna som hårdporrbrudarna, och arrangerade i lite mildare positioner tycker jag bara är förmildrande omständigheter. Det är ändå mjukporr, voyeur-porr. Jag har såklart ingen aning om vad som tutas i tjejernas öron, men antingen är fotograferna de sämsta nakenfotograferna i hela världen eller så gör de medvetet lite fnissig mjukporr istället. Jag tror mer på det sistnämnda.

Erotiska bilder är grymt svåra att ta, tror jag. Speciellt i vårt porrskadade samhälle är det svårt att ta riktigt bra erotiska bilder. Bilder som inte är porr, men som ändå kittlar våran hjärna såväl som vårat kön.

Det som gör mig så otroligt trött på nästan all porr, och all s.k. nude art i stil med Domai och Met-Art är att fokusen till sist alltid blir på fittan. Till sist kommer de där tråkiga poserna där modellen bara särar på benen och klistrar på ett leende. Det är oundvikligt.

Less is more heter det ju, och det är därför som bra erotik verkligen döljer mer än den visar. Att fotografera en uppfläkt fitta är inte svårt, det gäller bara att hitta en villig dam. Eller betala någon för det.

Men är det erotiskt? Knappast.

Varför måste så många fotografer reducera sina kvinnor till könsorganet? Eller i aningen bättre fall brösten? Resten av kvinnan försvinner, det är oviktigt. Magen, benen, rumpan, ryggen, axlarna, halsen, läpparna, t.o.m. öronen kan vara sensuella och förföriska om fotografen vet vad han eller hon pysslar med.

Fittor på bild är nästan alltid tråkiga. Speciellt avtändande är de där förbannade gynekolog-bilderna där de töjer ut fittan och nästan kör in kameran i den. Det är inte sexigt!

Nåja, nu ska jag nog sluta yra (och sluta dricka whisky) och gå och lägga mig istället. Gonatt på er.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Erotiska bilder

  1. joakim

    skulle vilja hitta kvinnlig fotograf som vill fota mig erotiska erektionsbilder inomhus tex studio, utomhus sommartid erektionsbilder. har vana nakenfoto och krokiposering bor i göteborg. hör av er på mail. [mail borttagen, det här är ingen kontaktsida]

    Svara
  2. Sexskadad

    Jag tycker fittan är den centrala punkten innom porr och upphetsande bilder. Speciellt gyno bilder en unik fitta är sexigt

    Svara

Skriv en kommentar!