Pierce Brosnans fru

Via en av mina vanliga BBW-bloggar upptäckte jag Pierce Brosnans fru. Jag trodde bloggen i fråga var död (ingen uppdatering sen den 8e December) men upptäckte i morse att ett nytt inlägg fanns. Tydligen hade skribenten blivit attackerad med mängder av spam och massor med elaka kommentarer riktad både mot honom och mot ”feta” tjejer i största allmänhet. Detta hade tydligen tagit på individens energi.

Jag förstår mig inte på alla dessa elaka människor. Verkligen inte. Förstår de inte att de är fördomsfulla och onda? Oavsett hur man ser ut på utsidan är man en människa inuti. Att automatiskt anta att mulliga/tjocka människor är dummare eller sämre är bara fördomar, och fördomar behöver världen verkligen mindre av.

Hursomhelst. Det senaste inlägget i denna blogg uppmärksammade att Pierce Brosnans fru, Keely Shaye Smith hade blivit attackerad av skvallerpressen pga hennes utseende. Och vilket utseende! Pierce har otroligt bra smak måste jag säga. Pierce själv säger att han njuter av sin frus kurvors, och jag kan bara säga att jag förstår det! Hon ser inte ut som det trötta fläskberg som skvallerpressen försöker skapa – tvärtom ser hon ut som en riktigt sportig men ändå naturlig kvinna.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Pierce Brosnans fru

Skriv en kommentar!