Fittfrisyrer

Det finns många olika sätt som man kan ansa sitt könshår på. Vi killar har i princip tre val – helrakad, porrpung eller helt orakad. Varianter förekommer säkert, men i stora drag är det där vad som gäller för oss.

Kvinnor däremot har i min åsikt många fler alternativ i sin intimfrisering. Man kanske måste särskilja mellan de som är praktiska och de som är visuella, men det finns många subtila fittfrisyrer som jag gillar. Rent grovt kan man ju dela in fittornas behåring i helrakad, orakad, och olika tofs-varianter.

Men det finns som sagt subtila varianter på dessa tre teman. Tofsen kommer ju i alla de olika former, och min favorit är den s.k. landningsbanan eller hitlermustaschen. Det är den varianten där man rakar sidorna och blygdläpparna, men lämnar en rak tofs ovanför själva fittan. Idealiskt ska en bra landningsbana även täcka övre delen av fittan lite, i min åsikt.

Här är två exempel. De var de bästa jag hittade på kort tid, men ger en ungefärlig uppfattning.

Klicka för fullstora. Det är tjejen i mitten på den nedre bilden som gäller. Det är för övrigt Gianna Michaels, en av mina favoriter inom porr och en av få kvinnor i modern porr som ser ut som en kvinna och inte som nån förvrängd barbie-docka.

Landningsbanan ser bra ut på de flesta kvinnor, men på mulligare kvinnor har den en tendens att försvinna. På mulliga kvinnor tycker jag helrakat eller helt orakat är snyggast.

Vilket för oss till frisyr nummer 2. Det är den korthåriga fittan, eller vad man nu ska kalla den här frisyren. Det är när man varit helrakad och sedan växer håret ut igen. I början är det ju bara stubb, men sen blir det kort könshår, och jag tycker det är så otroligt snyggt och sexigt. Speciellt om hela fittan är inramad av det här korta könshåret.

De mindre bilderna går att klicka på för en fullstor version. Tredje bilden från ovan känns säkert igen som bilden i våran header däruppe.

Ge gärna kommentarer och berätta själv vilken fittfrisyr (eller kukfrisyr, beroende på läggning och kön) som du som läsare tycker lite extra mycket om!

uppdatering: Här är ett exempel på en fittfrisyr som i min mening kombinerar mina två favoriter Landningsbanan och Korthårig fitta.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Fittfrisyrer

 1. Bloggtone

  Att det bara skulle finnas tre alternativ för killar, jaha det beror väl på hur man ser på saken.
  Känner flera killar som ansar sitt könshår regelbundet utan att för den skull raka av allt eller låta det vara som en snårskog.

  Svara
 2. LSM

  Trevlig läsning, men du verkar ha missförstått hur man skaffar den korthåriga fittan: om du har helrakat och sedan låter det växa fritt får du ju hår även utanför bikinilinjen – nästan alla kvinnor har hårväxt i ljumskarna och en liten bit ut på låren. Så där måste man fortfarande ansa för att ha korthårig bikini-variant (vilket är vad jag själv brukar ha – jag rakar eller vaxar på sidorna och klipper resten av håret till lagom längd med en liten sax). Landningsbanan eller kreditkortet är också ganska vanlig att ansa längden på.

  Svara
 3. klumpesnusk

  LSM: Nejdå, jag vet faktiskt precis hur det funkar med könshår på kvinnor 🙂 Utan ansning så växer givetvis frisyren lite vuldvuxet, så vill man ha den där perfekta landningsbanan så krävs det ju såklart lite pill.

  Men även utan underhåll tycker jag det är sexigt med en fitta som inte är slätrakad utan precis börjar få tillbaka lurvet – även ”utanför kanterna” så att säga.

  Svara

Skriv en kommentar!