En kvinnlig kropp, del 2

Jag skrev ett tidigare inlägg om hur jag tycker en normal kvinnokropp ska se ut. Jag har väldigt specifika och tillika svårdefinierade åsikter om vad som är just kvinnligt inom det fysiska, därför använde jag en bild jag hittat för att illustrera just det kvinnliga. Det där med kurvor, höfter, bröst och lår som jag tycker är kvinnligt.

Igår hade jag tur och hittade fler bilder föreställande samma tjej, mest troligt fotograferat under samma tillfälle. Hon är verkligen mycket vacker.

Klicka på bilderna för fullstora. Speciellt den sista bilden tyckte jag om. Det är nånting väldigt sexigt med en vacker kvinna som döljer sina bröst men visar sin mage och sitt kön.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “En kvinnlig kropp, del 2

  1. klumpesnusk

    Om det finns nåt som kan kallas för en ”normal” kvinna så är det hon. Hon är smal, men har ändå de där kvinnliga kurvorna som jag tycker kvinnor ska ha – inte dockformerna som är så populärt.

    Mullig är hon inte, även om jag säkert kan tänka mig massor med självutnämnda ”skönhetsexperter” och modetidningar som mer än gärna sätter den etiketten på kvinnor som ser ut sådär.

    Svara

Skriv en kommentar!