Beundrarbrev!

Puff McMuffen skriver:

Hej!

Har precis upptäckt er blogg (bättre sent än aldrig!) och den är otroligt befriande. Skönt att se att det finns andra som uppskattar kvinnor som ser ut som kvinnor. Det är svårt att hitta bilder på dessa ibland, när man söker efter ‘mulliga’ tjejer eller tjejer som är naturligt håriga hittar man nästan bara fetish-sajter med folk väger 400 kg och har buskar från naveln ner till knäna.

Varför ska det alltid överdrivas, varför ska det vara så svårt att förstå att helt normala kvinnor är de vackraste? Pinnsmal och vaxad eller en sumobrottare med päls verkar vara de enda alternativen, så er blogg fyller absolut en funktion!

Jag vet inte om ni uppmärksammat modellen Mia Tyler i er blogg, men hon är enligt mitt tycke världens vackraste kvinna, med kurvor och ‘hull’ på precis rätt ställen. Bifogar mina favoritbilder på henne.

Keep up the good work! Mvh Puff McMuffen

Tack för de vänliga orden, Puff!

Jag kan bara instämma i det du säger, det är i princip omöjligt att hitta ”normala” kvinnor idag. Dels pga de förvrängda skönhetsideal som råder, men också för att allting som inte passar in i den mallen då tas till bisarrt extrema längder. Precis som dig tycker jag det är svårt att hitta vackra kvinnor på nätet – om de inte är teen-dockor så är de som du säger nånting som snarare är till för att tillfredsställa en fetisch. Just när det kommer till mulliga kvinnor eller orakade kvinnor blir detta extra tydligt. Jag skrattade åt din beskrivning av sumobrottare med päls, men tyvärr är den faktiskt väldigt korrekt.

Söker man efter naturligt håriga kvinnor får man bilder på kvinnor som verkar ha nån defekt som får dem att växa hår överallt. Då blir det tydligare att bilderna bara finns till för att tillfredsställa människor med den fetischen, inte människor som gillar att se naturliga tjejer nakna. Ordet ”fetisch” har ju blivit förvanskat till att handla om lack, läder och BSDM-bilder, men en fetisch är ju egentligen en okontrollerbar reaktion som krävs för att kunna njuta. En läder-fetischist kan i praktiken inte få orgasm såvida inte läder är inblandat nånstans.

Men nu är det bäst att jag tar tag i mig själv innan jag börjar svamla för mycket. Vi är båda glada att du gillar våran lilla blogg! Mia Tyler var ju gudomligt vacker, och dessutom halvsyster med en annan riktigt vacker kvinna – Liv Tyler. Men Mia hade ju de där superhärliga kurvorna. Synd att det inte finns nakenbilder på henne, men å andra sidan kanske det är tur? Om så funnits hade man ju inte fått nånting gjort alls!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Beundrarbrev!

  1. Malin

    Hejsan och tack för kommentaren!

    Jag kan tillgägga att jag tycker båda systrarna Tyler är otroligt vackra. Jag hade Liv som onaniobjekt i flera månader efter den fösrta Sagan om Ringen-filmen. Det är något med de där två som inte går att beskriva. Så väldigt vackra.

    Svara

Skriv en kommentar!