Lesbiska fräknar!

I ett försök att höja ribban lite från gårdagens inlägg publicerar jag en riktigt vacker bild. Jag är lite småförtjust i fräkniga tjejer (undantaget som bekräftar regeln är Lindsay Lohan) och den här bilden som jag hittade nånstans på Flickr var riktigt vacker. Sensuell och sexig.

I likhet med de flesta heterosexuella killar tycker jag hemskt mycket om att se kvinnor som kysser varandra. Det är nånting med den här bilden som är väldigt intensiv och kärleksfull också. Många såna här bilder känns annars så arrangerade och påtvingade, modeller som gör nånting enligt fotografens instruktioner. Men den här känns lite annorlunda…

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Lesbiska fräknar!

 1. mia

  Håller med, Julianne Moore är superläcker!

  Hej förresten, ett tag sedan jag var inne och kikade till er. Glad att se att ni är kvar med er blogg. Fördelen med att inte komma på besök allt för ofta är att man sedan kan vräka sig i hel massa underbara inlägg! 😉

  kram

  /mia, skåne

  Svara

Skriv en kommentar!