Sexig ”svart” kvinna

Får man kalla färgade för svarta? Jag är ingen rasist, men är det politiskt korrekt? Eller ska man helt enkelt skita i att vara politiskt korrekt och säga saker som de är?

Jag tror på det sista. Människor med etniskt ursprung i Afrika är svarta, jag själv är vitare än creme fraiche och blir inte upprörd om nån kallar mig vit.

Trogna läsare av den här bloggen vet att jag har en viss svaghet för svarta kvinnor. Jag har tyvärr aldrig haft förmånen att ha sex med en, men om chansen dyker upp tänker jag helt klart ta den. Svarta kvinnor har en naturlig kroppsform som tilltalar mig, de har en tendens till att vara mer kvinnliga än klähängarna som många västerlänningar anser är kvinnliga.

Därmed blev jag lite till mig när jag hittade den här bilden på nätet, föreställandes en _extremt_ sexig svart amatör med massor av kurvor, som mobilfotade sig själv. Mums! Bilden är som vanligt klickbar, men eftersom det är en mobilbild är kvalitén inte direkt lysande.

(Svärmor har varit på besök hos oss, därmed tystnaden här, ifall någon undrar…)

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Sexig ”svart” kvinna

 1. SwedishTeen

  ”Eller ska man helt enkelt skita i att vara politiskt korrekt och säga saker som de är?”
  Svar: Ja.

  Det är moralpanik som gäller sedan många år tillbaka i Sverige.
  A block woman = En svart kvinna

  Och jag håller med, svarta kvinnor (och män) är sexiga!

  Svara
 2. klumpesnusk

  Färgad låter verkligen som om någon blivit målad. Men svart har massor med knepiga historiska associationer, även om det är den beskrivning som är korrekt i min mening.

  Svarta kvinnor är hursomhelst extremt vackra, tidigare idag såg jag två otroligt vackra kvinnor med afrikanskt ursprung på bussen. Blev svårt att behärska sig 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!