mediciner :(

Jag har börjat ta mediciner mot mitt dåliga humör. Det kanske är lite personligt att erkänna för er som kanske inte känner mig lika bra som mina ”riktiga” vänner, men jag har under flera år kämpat mot olika depressioner. I höstas kom det återigen till en spets, och jag kände mig mer eller mindre tvingad att börja äta humörsförändrande mediciner. Jag hade stora problem med svackor i humöret, och det här gick ut i smärtsamma vis över både mig själv och min älskade sambo. Kändes väldigt orättvist att belasta henne med det problemet också, och jag orkade inte riktigt med mig själv.

Därmed blev det ett läkarbesök i början av julmånaden och sen en kort invänjning. Nu några veckor senare har mitt humör jämnat ut sig och jag känner mig mycket, mycket mer harmonisk.

Men dessa förbaskade bieffekter!

Jag brukar slippa de flesta bieffekterna kring olika mediciner. Kanske har det med min hyfsat fördelaktiga genetik att göra, jag kommer från ett släkte med friska och starka människor – men det finns några bieffekter som ofelbart drabbar mig. Den första är sömnrubbningar, jag sover inte speciellt bra ens under de bästa omständigheterna, men nu sover jag sämre än någonsin. Detta gör att jag är rätt trött under dagarna, och leder i sin tur till problem med koncentration och tankeverksamhet. Huvudet känns som om det är fullt med bomull större delen av dagen. Detta är också en bieffekt från medicinen, man får svårare att koncentrera sig.

Men den största och jobbigaste bieffekten är att min sexlust nästan helt har försvunnit. Den finns kvar, och givetvis gillar jag fortfarande att surfa naket eller njuta av vackra damer. Men jag känner mig inte på långa vägar lika kåt och ståndaktig som när jag inte käkar medicin. Det tar lång tid att få igång mig, och jag kommer sällan igång på egen hand. Sexmässigt blir man lite apatisk.

Och det här i sin tur drabbar min älskling. För jag tycker hon är sexig, men jag misstänker att hon känner sig ovacker när jag inte är på henne hela tiden och viftar med min värja i ansiktet på henne. Vilket ju inte är sant, jag tycker hon är precis lika sexig, men min sexlust är bara… så borta. Vilket ger mig dåligt samvete, jag vill ju att hon ska känna sig sexig och eftertraktad och påsättningsbar.

Förbaskade mediciner!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “mediciner :(

  1. SwedishTeen

    Jag trodde att jag var naken med mitt ”visa snoppen”-inlägg, men du är mer naken än så.

    Tråkigt att höra! Men hoppas att du får en härlig jul trots detta!

    Svara

Skriv en kommentar!