feedback!

En av de bästa sakerna med att driva en någorlunda populär snuskblogg är att man lär känna nya människor. Nätet är härligt på det viset, det är relativt lätt att via epost eller bloggar få nya bekantskaper. Än så länge är dessa begränsade till nätet, men vem vet hur framtiden ser ut?

När jag började skriva här förväntade jag mig inte direkt mycket i form av kommentarer. Men icke desto mindre har såna kommit, och även om mängden med skräpkommentarer (modell: ”jag vill knulla”, och som blir raderade av oss) tyvärr har ökat så är ändå mängden med vettiga kommentarer större. Jag har dessutom fått mailkompisar, och inspirerat andra par till att bli lite mer frisinnade och våga släppa loss lite. Speciellt kul är det att höra om mulliga tjejer som fått lite ökat självförtroende när de insett att det finns killar som faktiskt GILLAR mulliga tjejer, och att det inte är alla som tycker de är fula och äckliga utan faktiskt vackra och sensuella.

Sånt känns bra, att kunna bidra till nånting positivt. Ni är faktiskt vackra, alla ni härliga mulliga tjejer där ute, och om någon tycker annorlunda är det inte er det är fel på.

Tack också till alla som skriver vettiga kommentarer och mail till oss. Det är ni som ger guldkant på bloggtillvaron.

Jag vill också tipsa om Handsome Rangers blog. Den är välskriven, snuskig, och påminner rätt mycket om en krönika. Mycket intressant läsning.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “feedback!

 1. JamesL

  När det gäller kvinnor så har utseendet för mig aldrig haft någon betydelse. Om dom är smala elelr tjocka spelar ingen roll. Det ska dock inte vara överdrivet åt något håll.
  Hur kvinnan får mig att må är det som betyder något, när man bara njuter av att stå nära någon.

  Svara
 2. klumpesnusk

  Skönhet kommer i många olika former och färger. Jag tycker de flesta vanliga kvinnor är otroligt vackra, det är när de börjar lägga till och ta bort som den där ”äktheten” och därmed skönheten försvinner. Då förvandlas de till dockor, och dockor har inte den där unika skönheten som riktiga kvinnor har.

  En naken kvinnokropp är verkligen vackert, men jag håller med dig om att om det inte finns en lika vacker personlighet inuti den kroppen tröttnar man rätt fort. En vacker kropp kan inte ersätta en ful själ.

  Svara

Skriv en kommentar!