snygg fräsch välhängd bisexuell kille till salu!

Tyvärr handlar inte detta inlägget om mig (klumpesnusk) så damerna får hålla i plånboken lite till…

Nej, jag och min älskade nymf var och storhandlade på närmaste Ica Maxi-butik. Det kan låta otroligt tråkigt, men eftersom vi är såpass lugna människor är det lagom sysselsättning så här i början på veckan. Som alltid slängde jag ett öga på säljes-lapparna, man vet aldrig vad det kan stå för galenskaper där.

Så sant som det är sagt, jag fnissar till lite när jag ser en lite komisk lapp. Plockar fram mobilen och knäpper en bild på den för att dela med den åt er alla:


(Klicka för större)

Om ni har svårt att läsa, så står det följande på lappen:

SÄLJES!

Ung, snygg, fräsch & välhängd kille. (Bisexuell)

Är du het?

Call me (telefonnummer)

Jag har censurerat bort telefonnumret men i övrigt är det original. Betyder detta att alla sexcommunities är döende? Det är ju bara att slänga upp en lapp på närmaste anslagstavla 😉

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!