fullständig torka

Det är extrem bloggtorka här. Inte skrivit nånting på flera dagar, och jag har inte en enda snuskig tanke som inte redan dryftats massor med gånger.

Överhuvudtaget känner jag mig inte det minsta sexuell eller sexig eller ens intresserad av sex just nu. Igår däremot, saknade jag min sambo hela dagen. Hon är ju hos sina föräldrar, och jag lever gräsänklings-liv. Vi pratade lite om det innan hon åkte, hon skämtade och sa att jag skulle vara kung i mitt eget slott och längtade tills hon åkte.

Jag höll med om att det är jätteskönt – de första tre timmarna ungefär. Sen sätter ensamheten och saknaden in. Man saknar någon att kramas med, gosa med, knulla med, pussas på och prata om allt mellan himmel och jord med. Man saknar någon att säga ”jag älskar dig” till. Det blir bara tomt och svartvitt och monoljud istället för en biosalong. Allting ekar som gamla tomma konservburkar. Skrammel skrammel.

Lägg till detta att varenda människa jag känner är antingen sjuk i nån märklig influensavariant eller så upptagna med annat att det inte finns tid att klämma in socialt liv. Tyvärr, jag tycker det är trist, men så är det när man är vuxen i dagens samhälle. En själv och andra människor får alltid spela på sista fiolen vare sig man vill det eller ej. Så ensamheten är därmed extra stark för mig.

Det enda sex jag har är det jag har med fröken höger, och det är extremt sparsamt. Ibland får jag kåtfrispel och drar en handtralla, men för det mesta är jag fullständigt ointresserad. I duschen tvättar jag mig själv och suckar för att jag inte har min härliga sambo där som jag kan tafsa på. Inga snuskiga tankar, ingen kåthet, bara tvål, schampo och varmvatten.

Nej, nu ska jag lägga mig soffan och blippa på TVn, se om det finns nån fånig amerikansk sitcom man kan blänga på. På återseende.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!