ett år av snuskande!

Wow, idag är det ett år sen jag startade upp Klumpesnusk. Då var det bara jag som skrev, men sedan dess har jag lyckats snärja in min älskade och porriga sambo i det hela också, så det blev Klumpesnusk + Nymfelin efter ett tag.

Höjdpunkter under detta gångna året inkluderar en extremt skön snusknovell skriven av sambon, bilder på oss när vi knullar, bild på min sambo när hon suger min kuk, samt en konstnärlig bild på hennes bröst i kvällssol.

Jag har också uppdaterat utseendet på bloggen en smula, nytt tema och ny bild däruppe. Måste ju fräscha upp kostymen efter ett år!

Så… det ska bli skoj med ett till år av porrighet, och tack för alla besök och kommentarer. Det är kul att ha en regelbunden läsarskara, och ja – ni som inte vågar skriva nån kommentar är också välkomna. Var inte blyga, utan klä av er nakna och skriv en kommentar i framtiden 🙂

Puss och snusk på er allihopa!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”ett år av snuskande!

 1. mia

  Vilken underbart härlig blogg! Har lusläst alla elva sidor nu under några timmar och kollat bilder. Mysigt skriven blogg och fina bilder. Jag som tjej från Skåne (41 år) undrar var ni kommer ifrån. Det går ju inte att undvika, man blir nyfiken på er…men att ni bor nära mig vore väl att hoppas för mycket. Sådan tur har jag säkert inte. Har länge funderat på att träffa en tjej för lite upptäckarglädje. Jag VET att denna blogg inte är en kontaktsajt men vet inte hur jag på anant sätt ska komma i kontakt med er.

  Ni har min mailadress…om ni får lust att höra av er…

  /mia

  Svara
 2. klumpesnusk

  Mia: Man får gärna kontakta oss, våran email-adress finns på ”Om Klumpesnusk”-sidan.

  Det vi menar med ”ingen kontaktsida” är att vi är trött på fårskallar som skriver meningslösa kommentarer i stil med ”vill ni knulla ring mig” och sätter sin MSN/Mobilnummer i kommentaren.

  Svara
 3. SwedishTeen

  Grattis!

  Det är ju skitkul att se den där Arkiv-listan växer sig längre och längre!
  Som de brukar säga:
  ”Keep on posting!”

  Själv är det snart dags för två års jubileum. Och jag borde nog försöka fixa något extra kul till dess…
  Nu fick jag nästan lite ångest 🙂

  Svara
 4. Nedda

  Hej på er!!!

  Har följt eran blogg ett par veckor nu och jag gillar den skarpt måste jag säga. Kanske nåt sambon o jag måste göra oxå,, blogga tillsammans!!!!

  Svara

Skriv en kommentar!