Wow! + Kinsey

Sorry för en kryptisk rubrik, men när jag loggade in för att skriva lite om det nedan och såg statistiken höll jag nästan på att trilla av min stol.

För en månad sen ungefär skrev jag om den dramatiska ökningen i antalet besökare som den här lilla oskyldiga (fniss) blogg har fått. Under hela våren har besökarantalet legat på omkring 300 besökare per dag, men i slutet av Augusti började detta öka dramatiskt ända till en klimax på omkring 3500 besökare. Sedan dess har siffrorna stadigt legat på mellan 2000 och 3000 besökare per dag. Sedan början av Oktober har det sällan sjunkit under 3000 besökare dagligen.

Jätteskoj!

Men nu är statistiken på väg uppåt igen. Jag gissar att mycket av det beror på våra snuskbilder som vi lagt ut, men oavsett vilket är både jag och min sambo Nymfelin jätteglada åt att det finns så många härligt kåta människor som hittar hit.

Igår var ett nytt rekord. Nästan 6500 besökare! Wow!

Se själva:

Vi vill därför ta tillfället i akt att påminna om lite regler som vi tycker är viktiga.

* Skriv gärna kommentarer, men ge dem lite mer innehåll än bara ”schyssta tuttar”.
* Inse att det inte är vi på alla bilder. De flesta bilder föreställer INTE oss.
* Det här är ingen kontaktsida. Skriv inte kommentarer med telefonnummer eller emailadresser.
* Uppför er som vuxna människor. Inga personangrepp eller liknande. Följ god netikett.
* Vi reserverar rättigheten att från fall till fall avgöra om en kommentar godkänns eller ej.

I övrigt hoppas jag att så många som möjligt fortsätter läsa, och njuta, och ha det skönt!

Nu till ett riktigt ämne. Ett filmtips. Inte direkt en porrfilm, utan en riktig hollywood-film som jag antar gick på bio.

Igår kväll kände jag mig lite pilsk och eftersom klockan var efter midnatt skulle jag se om det fanns nån rolig porr på premium-kanalerna. Visst fanns det porr, men det var samma tråkiga överdrivna snusk komplett med hjärndöda bimbos med silikontuttar och fejksolbrännor som alltid.

Däremot fanns det en film som hette ”Kinsey”, som precis hade börjat. Jag fastnade i den och trots min trötthet kunde jag inte slita mig. Filmen är en dramadokumentär baserad på Alfred Kinseys liv. Alfred Kinsey är nog den första forskaren som objektivt studerade och undersökte människors sexliv. Han började sin karriär med insekter, men efter ett tag gled han över och började undersöka människors sexualitet och drifter. Han sammanställde massor med statistik kring sex, och han gjorde detta på 1930 och 1940-talen, en tidsålder när allt sex utom det i äktenskapet mellan man och kvinna ansågs onaturligt.

Kinsey var en forskare och ansåg att ingenting var onaturligt, det enda som fanns var sånt som samhället i sin efterblivna syn hade tabu-belagt. Kinsey själv hade en mycket liberal sexuell syn, och filmen visade att han hade förhållanden med både män och kvinnor – något som i verkliga livet har blivit antytt men aldrig bekräftat.

Han intervjuade tusentals människor om deras sexuella vanor, derar attraktioner och historik, och filmen försöker ge en rättvis bild av en man som kämpade emot en tidsålder av trångsynthet. Han filmade par som knullade och iakttog deras beteende i ett försöka att studera det. Sex var ett vanligt samtalsämne kring hans matbord, tydligen.

Liam Neeson spelar huvudrollen och gör det så lysande som han alltid gör. Övriga skådespelare tycker jag gjorde ett jättebra jobb också, och filmen är både mänsklig och gripande.

Rekommenderas klart till alla som vill veta mer om en revolutionerande forskare.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!