Trekantsfantasi

(Det här är en novell jag skrev för en stund sen. Den är kort, den är oredigerad, och den är rakt från min hjärna. Jag var kåt, och ville skriva av mig. Ingenting i den här har hänt på riktigt – än – och namnen är såklart påhittade.)

Jag såg hur hon greppade Stefans hårda kuk och började leka med tungan mot hans ollon. Noga täckte hon den med sin saliv, och började sedan ömt suga på den. Stefan stönade högljutt, hennes andra hand började leka med hans pungkulor och smeka honom bakom pungen, på det där stället där de flesta killar är så känsliga.

Hennes upphetsning reflekterades i hennes fitta, den kändes plötsligt lite blötare och min egen kuk gled in och ut ur den på ett mycket skönt sätt. Hennes bilringar guppade så härligt i takt med mina stötanden, och våra grymtanden och stönanden blandades ihop till en symfoni av kåthet.

Jag såg att hon nu hade svalt Stefans kuk till roten, och jag visste av erfarenhet att hennes tunga nu virvlade runt på hans hårda påle. Tanken på detta gjorde att min egen påle vaknade till lite mer, och jag masserade hennes skinkor samtidigt som jag i lugn och trygg takt knullade henne.

Ah, min underbara sambo. Hade nån sagt till mig i morse att vi skulle ha en trekant samma kväll hade jag skrattat. Men nu var det ett faktum. Vi hade pratat med Stefan på nätet några dagar tidigare, och vi tyckte han verkade trevlig. Vid lunchtid idag hade vi stämt träff på senare på kvällen på en restaurang för lite mat och umgänge. Stefan var en riktig gentleman, artig och väluppfostrad. Och tydligen rätt kåt också, visade det sig. Efter middagen hade vi kommit hem till oss, och kläderna försvann i samma takt som nervositeten och spänningen. Det dröjde inte lång tid förrän vi alla kände oss trygga med varandra.

Jag hade erbjudit Stefan att först knulla Annelie, min sambo. Han tyckte dock att det var mitt privilegium. Annelie föreslog att jag värmde upp henne för honom, för hon ville så gärna smaka på hans kuk. Tyckte jag lät som en fantastisk idé, och där var vi – jag knullade hennes härliga fitta och hon sög på honom.

Det här var nånting jag trivdes med. Jag såg ner på min älskade sambo, hon var alldeles svettig av upphetsningen, hennes mulliga ringar glänste i belysningen och jag såg att även Stefan var lite blank. Han blundade och flämtade, Annelies erfarna tunga behandlade säkerligen hans kuk mycket väl. Min egen kuk trivdes bra inuti Annelies fitta, alltid när jag knullade henne kändes den som skräddarsydd för min kuk.

Mycket nöjd var jag just nu. Jag masserade min sambos skinkor och började försiktigt smeka hennes analrosett. Den drog ihop sig lite, men jag gnuggade den lite extra. Annelie tog Stefans kuk ur sin mun tillräckligt länge för att kunna säga

”stoppa in ett finger i min röv, älskling”

och jag var inte sen att lyda. Först ett finger för att tänja henne lite, och sen två. Jag kunde känna min kuk genom den tunna väggen, och hörde Annelies grymtningar som dämpades av Stefans kuk.

”Nejdu Stefan, vad sägs om att knulla henne nu?” frågade jag.

”Gärna det, nu är hon ju varmkörd!” skrattade han till.

Vi bytte plats, och jag såg hur Stefan tog ett rejält tag om Annelies skinkor och lät sin kuk försvinna in i hennes slätrakade fitta. Hon stönade högt till och sedan började hennes kurvor att guppa igen, i takt med att Stefan stötte in och ut ur henne.

”Mmmm, han är så skön också!” lyckades hon säga mellan stönandet, och började sedan behandla min kuk med sin tunga. Jag älskade när hon slickade sina egna safter från den, det visste hon och hon älskade det också.

En kort stund senare tyckte jag att det var dags att ge Annelie i båda hålen samtidigt. Jag visste att det var en önskedröm hon länge haft, och jag föreslog det för Stefan.

”Haha, det låter klart trevligt!” instämde han.

Stefan la sig ner och Annelie klättrade upp på honom. Sakta sjönk hon ner över honom, och sakta försvann hans kuk in i henne igen. Jag kunde se det från där jag stod, det var fruktansvärt vackert att se hans kuk försvinna in i henne. Sedan klättrade jag upp bakom henne och började sakta trycka in min kuk i hennes anal. I början gick det trögt, men sen slappnade hon av och släppte in även mig. Jag smekte hennes svettiga kropp och tryckte in min kuk så långt det gick. Till sist kände jag hur min pung gnuggade mot Stefans och jag visste att hon var fylld till gränsen.

”Ska vi knulla dig?” frågade jag.

”jaaaaaa, knulla mig nu båda två. Jag vill att ni knulla mig och sprutar mina hål fulla!”

Stefan och jag sa att det blir nog inga problem, och jag började rytmiskt stöta in i hennes stjärt. Hon började gunga i takt, och Stefan började sakta stöna. Det var en otrolig känsla, det kändes som fem par händer som gned min kuk. Annelie stönade inte längre, hon skrek av kåthet som en brunstig älg, och jag kunde se hur hennes bröst daskade Stefan mjukt i ansiktet. Han log som en dåre och smekte dem samtidigt som hans kuk åkte in och ut ur henne som en cylinder i en motor.

För det var vad vi var. En motor. Två kolvar som stötte in i motorn. Annelie grymtade, skrek och flämtade. Svetten rann nerför hennes rygg, jag smekte hennes bilringar och skinkor och höll i hennes lår.

Det dröjde inte länge förrän finalen var nära. Stefan harklade sig och ropade att

”Nu, nu, nu kommer jag!”

Och jag kände genom henne hur hans kuk började pulsera. Min egen kuk gjorde detsamma, och jag stönade och fyllde min älskade Annelies rumpa med min sats.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Trekantsfantasi

Skriv en kommentar!