Tjejsex

jag och sambon letar fortfarande efter en trevlig tös att ha trekant med. Det går tyvärr otroligt dåligt, tempot är segare än inlandsisens tillbakadragande. Dels pga sviktande självförtroende men också… tja, det går bara segt.

jag ser fram emot en trekant med en extra tjej. Faktum är att det är en av mina vanligaste fantasier, att se min sambo med en annan kvinna, båda stönande och njutande och med savande fittor som trycker sig mot varandra. Igår kväll runkade jag medan hon tittade på, och i mitt huvud föreställde jag hennes ansikte begravt i en slätrakad fitta. Orgasmen var mycket skön, och satsen plaskade glatt ner över mitt skrev. Tydligen gillades föreställningen, hon log värre än en marskatt efteråt 😀

Här får ni en snuskbild att njuta av tills vidare:

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Tjejsex

Skriv en kommentar!