läsarundersökning

Jag småfunderar lite på det här med könshår igen. Sedan några månader har jag varit helt naturell, och det har haft såväl för- som nackdelar.

Fördelen är att man slipper allt tjorv med att raka sig. Man slipper det REGELBUNDNA tjorvet med att raka sin kuk.

Nackdelen är att sambon rynkar på näsan en del när det handlar om oralsex. Samt, man får inte den där härliga ”min kuk är helt nyrakad”-känslan.

Därför blir jag lite fundersam, och tänkte ta till en liten poll. Jag har inte listat ut hur man får in pollen på sidan, så ni får klicka er till den och svara där istället. Första omgången berör kvinnorna och hur de föredrar att sina manliga partners könsorgan ska se ut. Efter det blir det hur kvinnor själva föredrar sina fittor, och efter det killarnas tur att svara på samma frågor.

Allt deltagande uppskattas!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”läsarundersökning

  1. mia

    Jag håller med din sambo, gillar bäst när det är rakat. Nu blev jag sugen på att rkan sambon ikväll när han kommer från jobb…mmm…ett tag sedan vi hade sex…

    /mia

    Svara

Skriv en kommentar!