hmm, det kanske inte är så omöjligt ändå?

Jag har skrivit om polyamorösa förhållanden tidigare. Idén har definitivt tilltalat mig, även om jag skrev att jag inte trodde jag själv skulle ha kapaciteten eller funktionaliteten för att älska två kvinnor samtidigt.

Men… det verkar som om jag har fel där. Det här är fullständigt nytt territorium för mig, men nånting har börjat pirra inuti mig, och det utan att min kärlek för sambon har minskat eller förändrats. Det är mycket intressant. Mer kommer kanske i takt med att jag lär mig hur det funkar…

uppdatering: damen i fråga vet nu mina känslor. Det är min bästa vän, tjejen som jag skrev om tidigare. Jag sa bara rakt ut att jag hade börjat känna starkare för henne än bara som vän. Hon sa att det gjorde inget, så länge jag inte hade några direkta förväntningar på vad som skulle ske (vilket jag inte har, bara förhoppningar) och vi lämnade det utan att komplicera till det eller att det blev svårt mellan oss. Som hon sa: ingen tycker ju illa om att höra att de är omtyckta.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!