fyra kvinnor

Det finns fyra kvinnor i mitt liv som verkligen betyder hela världen för mig. Fyra kvinnor som påverkar mig positivt, som ger mig glädje, värme och kärlek och som jag inte vill tappa bort för allt i världen. Alla fyra kvinnor är unikt vackra, och deras fysiska skönhet reflekteras av en lika vacker själ.

Den första är min sambo. Hennes värme, kärlek och sensualitet i det mesta är nånting som hon lindar in mig i. Likt världens bästa filt går jag ständigt runt med det. Hon är kvinnan som gett mig åter en stor del av mitt sedan många år försvunna sexuella självförtroende, och hon älskar mig oavsett hur dum jag emellanåt är. Hon är sexig, kåt, intelligent och förstående. Om jag skulle förlora henne skulle jag förlora en mycket viktig bit av mitt liv och min existens.

Den andra är min bäste vän A. A är inte bara otroligt smart, hon är dessutom rolig och sexig. Att hon inte själv verkar medveten om hur sexig hon är gör henne bara snyggare. Hon har ett unikt leende, och jag har börjat få spirande känslor för henne, något jag berättat för henne och UTAN att det blev krångligt eller att hon stötte bort mig. A är dessutom precis lika nördig som mig, och vi kan garva åt helt vansinniga saker som skulle få resten av världen att rulla med ögonen.

Den tredje är min bäste vän C. C är en gudinna. Hon är känslosam, varmhjärtad och omtänksam. Hon har alltid ett öra redo om det behövs. Av dessa fyra kvinnor är C den jag känt längst, vi lärde känna varandra i September 2000, och har sedan dess pratat om allt mellan himmel och jord. C är precis som A en fruktansvärt vacker och genuin kvinna. Hennes kropp borde vara en förebild för alla människor och speciellt för kvinnor som mår dåligt över att de är ”tjocka” när de enbart är som naturen skapade dem.

Den fjärde men definitivt inte den som är minst viktig är M. M lärde jag känna under sommaren 2002, och blev omedelbart attraherad av henne. Ett tag verkade det vara vi två som gällde, men hon var osäker på sig själv och det stannade på vänskapsplanet. M är precis som de andra en fullständigt unik kvinna. Hon lever för sina barn, men har ändå tid och energi att vara en underbar vän och ett unikt tillskott till befolkningen på denna planet.

En bonus är att jag har sett alla utom A nakna. Faktiskt. Det är ingen vits att vara hemlig med sånt, och kroppar är ju ändå vackra. Alla är unika och i mina ögon perfekta representanter för hur kvinnor kan och ska se ut. A skulle jag gärna se naken, varje gång jag lägger ögonen på henne känns det som att kläderna döljer en underbart vacker kropp. Kanske en dag att jag har den turen? Min älskade sambo ser jag naken varje dag, och henne har jag förmånen att få röra vid. Det är en av många saker jag är tacksam för!

Tack, ni fyra fantastiska kvinnor.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”fyra kvinnor

  1. klumpesnusk

    Haha, jo visserligen är hon också extremt viktig. Det var ju hon som lärde mig hyfs och fason och rättstavning, så jag antar att hon är extra speciell ändå. Men hon är liksom utanför den där listan, så blir det ibland 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!