första resultatet

Nu har det gått en vecka sedan jag började med lite lättsam undersökning kring könshår. Här är resultatet för första frågan:

Frågan som ställdes var ”Tjejer, hur föredrar ni kuken?”

Resultatet blev:

Helt orakad! 25% (5 röster)
Porrpung! 40% (8 röster)
Helt slätrakad! 35% (7 röster)
totalt antal röstande: 22 stycken

Porrpungen är m.a.o. den populäraste hårvårdsmetoden som kvinnor föredrar hos killar, tätt följd av en total avlägsnad av könshår. Jag är dock glatt förvånad att så många föredrog en helt naturlig kuk – jag trodde inte att det skulle bli en enda röst där. Kanske jag som är fördomsfull? Vem vet?

Nästa fråga är nu till killarna. Hur föredrar ni att sköta eran egen intimfrisering? Gå till undersökningen och välj erat svar.

UPPDATERING: När jag stod i duschen insåg jag att två alternativ fattades. De är nu ditlagda, och borde egentligen ha varit med i förra frågan också. Nåja, det är ju ingen vetenskaplig undersökning direkt 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”första resultatet

  1. klumpesnusk

    Som jag definierar det är porrpung när man rakar pungen men lämnar resten antingen snaggd eller naturell. Dvs, man lämnar hår ”ovanför” kuken men rakar själva pungen.

    Helrakad, då rakad man hela apparaten, bort med allt hår.

    Svara

Skriv en kommentar!