det slår aldrig fel

sambon reser bort och jag blir kåtare än en björnhanne i brunst. Det felar aldrig. Tyvärr hade vi ingen möjlighet till ett avskedsknull pga lingonveckan, vilket gör kåtheten lite extra påtaglig.

Men å andra sidan brukar våra återföreningar vara nånting i hästväg… helt klart nåt att se fram emot!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”det slår aldrig fel

 1. klumpesnusk

  Haha, nej helt asexuella blir vi inte trots att Faster Röd kommer på besök. Det blir lite oralsex, och om stämningen är åt rätt håll även lite analsex. Dock blev det inget rumpknullande den här gången, men jag fick mig två härliga avsugningar – TACK ÄLSKLING! *blink blink*

  Men ändå är det inte riktigt samma sak som ett riktigt knull. Att dra ut kuken täckt med fittsaft och sin egen sperma är något mycket speciellt i min erfarenhet, en djupare tillfredsställelse på nåt mysko vis.

  Svara
 2. nymfelin

  Måste påpeka att en stor del av inget sexande har berott på mitt ryggskott.
  Hur jag än försökte så fann jag ingen bra ställning att knulla på. Men viljan fanns…

  Sen sex vid mens, tja vissa gånger är jag kåt som satan och vissa gånger gör magen för ont för att den rätta känslan skall infinna sig. Onanerar hellre ensam då 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!