dags för mer lättsamt snusk

Det har varit lite torka här. Inte alls bra, en snuskblogg ska ju vara rätt fuktig och våt och villig, och det har saknats. Mycket har varit pga en svacka mellan mig och min sambo, men jag hoppas att den är på väg uppåt igen. Alla förhållanden har ju svackor, tror man nånting annat lever man i en drömvärld (eller ett förhållande som bara är en fasad).

Iaf, häromdagen hittade jag lite snuskiga bilder som jag vill dela med mig. Det är ingen supermullig modell, men däremot har hon en otroligt fin och hårig fitta! Inte heller någon sån där fetisch-megalurv som jag beklagat mig över tidigare, utan bara en helt vanlig, fin och lurvig mus.

Uppdatering 090706: Eftersom jag ursprungligen skrev detta när bloggen låg på WordPress.com och inte på min egen domän använde jag Box.net. Dock har jag sedan dess tagit bort mitt konto där, och nu kan ni istället ladda hem bilderna direkt härifrån.

Här är hela bildserien ifall ni inte vill ta hem zipfilen:

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”dags för mer lättsamt snusk

 1. Fedde

  om du har msn så adda . [en MSN-adress] så kan vi snacka mer ?

  Vi föredrar att kommunicera via kommentarer eller mail, men tack för uppmärksamheten.

  Svara
 2. Noname

  Länken till Box.net-kontot fungerar inte, kanske lägga upp zipen på ett annat ställe? 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!