Tjejer som hånglar är bland det sexigaste som finns

För rätt många år sen var jag på en fest. Vi var ganska berusade och det var en skön blandning av människor som deltog. Vi satt och pratade om lite allt möjligt, och vi gled in på det här med heterosexualitet och homosexualitet. Givetvis började vi prata om bisexualitet och varför det oftast är vanligare att kvinnor är/erkänner att de är bisexuella. Vad är det för fel på killar? Varför är inte killar attraherade av andra killar i samma utsträckning som kvinnor är av andra kvinnor?

(Det bör poängteras att det här var en redigt berusad diskussion, och hade ingen direkt förankring i verkligheten. Dessutom var den högst lättsam, och jag hoppas att någon bisexuell kille inte tar illa upp av det här inlägget)

En av killarna på festen konstaterade det hela rätt bra: kvinnor är snygga, killar är inte det. Det är därför som det är mer vanligt med kvinnor som gör saker med varandra, helt enkelt därför att killar är så osnygga. Han hävdade att kvinnor är 100% vackra medan karlar är mer funktion än form, fyrkantiga och håriga och rätt oattraktiva. Han summerade det hela med att om han varit tjej hade han varit lesbisk just pga detta faktum. Jag instämde och i mitt huvud tackade jag ändå de kvinnor som av nån anledning har funnit mig attraktiv trots att jag är karl.

För kvinnor är verkligen vackra, sexiga underbara varelser. De som läst den här lilla samlingen med strunt som jag skriver vet att jag är en stor beundrare av kvinnor.

(ja, det kanske hade varit en lite annorlunda ton i detta inlägg om jag varit bög eller bisexuell)

Och därför summerar jag det hela med att det nog inte finns nåt mer sexigt än två kvinnor som hånglar. Iaf tycker jag det.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Tjejer som hånglar är bland det sexigaste som finns

 1. inanna

  Fast att tjejer är vackrare än killar är ju bara något som sitter i huvudet. Det är ju inte så att det ”är” så. Det handlar om inställning och hjärntvätt. Killar ska göra saker, tjejer ska vara vackra. Typ…

  Svara
 2. klumpesnusk

  Det är ju givetvis en högst subjektiv åsikt jag presenterar. Hade jag varit en heterosexuell tjej hade jag säkerligen tyckt tvärtom – att killar är vackra.

  Svara
 3. nymfelin

  Är det tjejer som hånglar med vad som helst, eller tjejer som hånglar med varann?

  Jag tror någon tänkte med fel hjärna då han satte rubriken 😉

  Svara

Skriv en kommentar!