många roliga nyheter!

Swedishteen har utsett oss till ”Sveriges kanske just nu porrigaste blogg” vilket vi båda är omåttligt stolta över. Jag satte inte direkt igång den här för att få massor med utmärkelser, men när min sambo kom ombord och också började skriva höjdes ju porrighetsfaktorn rätt rejält. Jag själv är ju mera sitta-och-klura-typen medan hon är mer hands-on (bokstavligt talat). Skoj, skoj, vi vill tacka publiken och de som röstade och mamma och pappa och fred på jorden. Thank you, thank you! *gråter en glädjetår*

I övriga nyheter har vi kanske hittat ett par som vi kan ha lite fyrkant med. Det är ett KK-par, men båda verkar riktigt trevliga, vi tänkte försöka oss på lite socialt umgänge för att se om personkemin stämmer och sedan kanske kläderna åker av. Jag hetsade upp sambon under gårdagskvällens knullande genom att viska snusk i hennes öra. Hon gillade helt klart idén med två kukar att leka med, och jag själv såg fram emot att se henne slicka fitta. Very nice!

Vi har faktiskt hittat andra trevliga par som vi skulle vilja träffa också, men tyvärr är det ju det här med avståndet. Inget av de paren finns inom lokal-avstånd så tyvärr… Men kanske i framtiden att man gör en landet-runt turné? Det vore ju mysigt.

Jag försöker klura ut ett sätt att ha sex med en av mina bästa vänner. Det är en tjej jag känt i några år nu, men först det senaste halvåret har jag börjat se henne som sexuell. Mycket hade att göra med att hennes förhållande med sin sambo håller på att ta slut, men också att hon är så förbannat snygg! Med min egen sambos tillstånd och goda råd har jag nu funderat mer och mer på det hela. Jag skulle gärna göra vuxna saker med henne, men det är ju det där krångliga med att jag inte vill förlora henne som vän, om det nu inte skulle funka. För risken är ju att sexet förstör vänskapen, och det vill jag ju verkligen inte. Hon är ju trots allt en av mina bästa (om inte DEN bästa) vännen jag har, och jag älskar henne djupt som sådan. Men hon är en riktigt sexig dam, och det blir ändå mer sexigt av att hon inte verkar medveten om det själv. Samtidigt vill jag inte heller känna mig som att jag manipulerar henne in i att ha sex med mig, det ska ju liksom gå ”av sig själv” så att säga. Fri vilja är nånting jag värdesätter. Men men, det kanske löser sig och kanske inte.

Sist men inte minst märks det att jultidnings-säljar-säsongen har börjat. Minst en gång om dagen knackar det nån knatte på våran dörr och försöker kränga än det ena och än det andra. Väldigt irriterande att man antingen måste ha kläder (URK!) på sig eller vara väldigt snabb med att få på dem. Jag funderar på att använda tjuvtittshålet och om det inte är nån jag känner så öppnar jag inte.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”många roliga nyheter!

 1. Anna-Cathrina

  Du får väl fråga henne helt enkelt. Oftast är det ganska skönt att få ärliga och raka frågor och svar istället för luddiga inviter man inte förstår sig på. Berätta för henne att du tycker att hon är sexig. En bra början skulle jag tro :0)

  Svara
 2. klumpesnusk

  Det blir nog nånting sånt till slut, när jag inte orkar klura mer på det längre utan gör det egentligen rätta och säger bara vad jag tycker. Ärlighet varar längst som man säger, men människor idag är ju lite neurotiska så det är inte alltid det funkar.

  Men jag funderar på att anamma en filosofi som kallas för Radikal Ärlighet, där man säger precis vad man tycker och tänker snarare än kör med små vita lögner. Läste om det för ett tag sen, en amerikansk psykolog som började med den filosofin eftersom han kände att rak och brutal ärlighet var bättre för människor än att tynga sig med oskyldiga små lögner.

  Så risken är stor att jag till sist bara kommer att kläcka ur mig att jag tycker hon är skitsexig och vill se henne naken 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!