jag önskar jag hade nakenmodeller

jag älskar kvinnokroppar. Jag kan inte få nog av dem, och jag kan sitta i timmar och njuta av bilder på nakna kvinnor. Jag själv har lite lätta foto-aspirationer och jag önskar jag hade tillräckligt med mod för att be någon vacker kvinna sitta nakenmodell. Jag vill utforska den kvinnliga kroppen på ett konstnärligt och erotiskt sätt med kameran. Jag vill också lära mig mer om hur man tar bra nakenporträtt. Sambon vägrar tyvärr att figurera i bilder av den typ jag vill ta, hon har inte riktigt tillräckligt med självförtroende för att våga visa upp sig på just den skalan – vilket jag tycker är synd. Alla kvinnor är vackra så länge de vågar vara sig själva.

Jag hittade en användare på DeviantArt som heter WrongState. Spana in hans galleri, massor med härligt kurviga tjejer där som har tagit av sig alla kläderna.

En önskan är också att fotografera det kvinnliga könet utan att det blir porr. En fitta är en vacker sak, och det krävs nog stor skicklighet för att få en bild på fittan utan att det blir plumpt eller vulgärt. Knepigt. Men jag övar gärna 😉

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!