älskare på lördag

090303: Det här är ett gammalt inlägg och rör min f.d. flickvän. Kom ihåg det!

På lördag är det Dagen D. D eftersom det är första bokstaven i namnet på killen som min sambo pratat med och som är den första riktiga kandidaten till att få bli hennes älskare. Han har gett ett solitt intryck på henne, så vi ska alla tre träffas på lördag här hemma hos oss. Om vi gillar honom så blir det premiär då också 🙂

Faktum är att jag är enormt nyfiken på den här mannen. Han är dryga decenniet äldre än oss, och det ser vi som positivt. Överhuvudtaget har både jag och min älskade Nymfelin blivit väldigt förtjusta i människor som är några år äldre än oss. Definitivt hellre det än tio år yngre. Inget illa om yngre människor, men när man är 30 eller 30+ verkar man ha lite mer världsvana och erfarenhet än när man är tvärtom.

Men hursomhelst, kanske om stämningen funkar blir det dubbelkuk för sambon på lördag. Very najs.

uppdatering: det bidde ingen träff. Jag kände mig stressad, hela veckan har varit lite hektisk och jag kände mig stressad och tyckte det var för mycket som hände på en gång. Därför avblåste vi det tills det lugnar ner sig lite. Nästa gång kanske?

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”älskare på lördag

Skriv en kommentar!