Favoritbild #3

Vi har nu kommit hem från semestern, och här kommer min favoritbild #3. Kanske att jag kan få sambon att börja posta sina favoritbilder också? Den som lever får se…

Den här bilden gillar jag av många olika orsaker. Dels är jag väldigt förtjust i fotografering som får tiden att stå stilla, men också för att det ändå är så mycket action i den här bilden. Tjejens ansikte är dessutom väldigt livfullt, och man kan tänka sig att ett visst mått av mod krävs för att hoppa ner i en isvak. Jag har själv gjort sånt här, och det är väldigt upp-piggande att sedan springa in i en glödhet bastu. Man känner sig väldigt levande när huden fräser av kyla och hjärtat pumpar blodet fortare än en bensinpump i en F1-bil.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Favoritbild #3

  1. Elin S.

    Brrrr… Varför är tjejer & snö så sexigt tillsammans? 😉 En kalashärlig bild!

    Svara

Skriv en kommentar!