jag är så himla kåt!

japp, så kan man enkelt sammanfatta det!

värmen är tryckande utanför fönstret, och värme gör mig alltid väldigt kåt. Det är lite problematiskt när jag badar bastu, och måste koncentrera mig för att hindra att kuken börjar peka uppåt.

Men nu låter jag den göra det, jag går runt och njuter av den pirrande känslan i mitt könsorgan och den där lite svårbeskrivna känslan av hur en halvstyv kuk kan dingla men ändå inte dingla. De enda gångerna jag haft kläder på mig de senaste dagarna har varit under några korta besök till soprummet för att avhysa lite skräp, samt en vända till brevlådan med lite kommunikationer.

I övrigt går jag runt i min ”birthday suit” som man säger i USA. Jag har slutat raka mig och njuter av den mjuka känslan av könshår som vågar växa ut utan att bli omedelbart avhyvlad.

Min sambo har lovat analsex. Hennes rumpa är fortfarande relativt okänt territorium för mig, men nu ska min kuk få inviga även denna öppning. Hon fantiserar mycket om trekanter, och jag har sagt att en trekant med en extra kille är definitivt inte ur frågan – hon vill ha kuk i båda hålen samtidigt, en idé som jag tycker låter mycket trevlig. Hon vill känna min kuk i sin fitta och den andra killens i hennes rumpa, så att hon rider mig liksom och jag kan se på henne när det går för henne, och hon kan se på mig när det går för mig.

Det är intressant också hur ens partners orgasm upplevs av en själv. Jag älskar när det går för henne, hennes fitta som kramar om min kuk på ett visst sätt och hur hela hennes kropp spänner sig. Jag frågade om hon känner när det går för mig. Hon berättade att hon känner inte hur jag sprutar, men eftersom jag stannar upp när det går för mig känner hon hur min kuk börjar pumpa ut sperman. En mycket trevlig känsla, och tydligen syns det på mig också. Man ser ju oftast helt vansinnig ut när man får orgasm, om man kunde se sig själv skulle man nog skratta rejält.

Jahapp, nu var kuken hård igen. Tror jag ska gå och polera raketen en stund, if you know what I mean.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!